9 yıldır bekarım

Güncelleme Tarihi:

9 yıldır bekarım
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2007 00:00

Yılların eskitemediği yüzü Gönül Yazar, geçtiğimiz gün Olivium'da düzenlenen imza gününe katıldı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Yazar, imza gününde kendisini görmek için gelenleri kahkahalara boğdu.

 

Haberin Devamı

Kendisine yöneltilen, "Eşlerinizden hiç şiddet gördünüz mü" diye yöneltilen soruya, "Hiçbir eşimden şiddet görmedim. beni aç bırakmadılar, dövmediler ve aldatmadılar. Burdan onlara kocaman öpücükler. Ne iyi etmişim de evlenmişim. Hiç pişman olmadım. Şimdi biliyorsunuz genç kızlarla gezen erkekleri... Bir gece kullanıp kağıt mendil gibi atıyorlar. Beni alan eşlerim beni kağıt mendil gibi kullanıp atmadılar. Onlar imza attılar. Güzelim gencecik kızlar mahvoluyor. Ben flört etmek istedim. İlk buluşmada adam bardağı kaldırır kaldırmaz evlenme teklifi ediyor. Bende hemen kabul ediyorum" diye yanıt verdi. "

9 yıldır bekarım
Â
9 yıldır bekarım

Haberin Devamı

Elde olmayan sebeplerden dolayı evlendim. Keşke elde olmayan sebepler düzelseydi de biriyle evli kalsaydım" diyen sanatçı, "Marrell duvarına tırmanacak mısınız" sorusuna ise, "Tırmanmasam daha iyi olur. Böyle birşey için insanın iyi gününde olması gerekir. Ben 9 yıldır bekarım. Şimdi görenler, "Aman, kadının başına vurmuş düz duvara tırmanıyor" derler. Bir açılış yaptım bakalım. İnşallah arkası gelir" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!