81 bin başvuru

Güncelleme Tarihi:

81 bin başvuru
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 10:36

Kanal D’nin, hafta sonları ekrana gelen sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgili ile izlenmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 40 bölüm yayınlanan programa, bu güne kadar tam 81 bin çift başvurdu. Toplamda 160 çiftin yarıştığı “Ben Bilmem Eşim Bilir”de, 16 tane sıfır kilometre otomobil verildi.

Haberin Devamı

Programda oynanan birbirinden farklı oyunlar, izleyicileri güldürürken, bazıları ise heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu. Bayan yarışmacılar en çok acı biber oyununda zorlanırken, erkeklerin korkulu rüyası ise topuklu ayakkabı ile koşma oyunu oldu. Tüm bu zorluklara rağmen yarışmacılar rekor kırmayı da ihmal etmediler. Beyler, eşlerini 38 dakika boyunca kucağında taşıyarak rekor kırarken, hanımlar ağlayarak da olsa 22 acı biber yiyerek hafızalara yerleştiler. Final oyunlarından biri olan arabaya insan doldurma oyununda, 19 kişi arabaya sokularak izleyicilerin hayal gücünü zorladı ve bir rekor daha kırıldı.

İlker Ayrık’ın esprili sunumuyla ekrana gelen yarışmada, eşlerine terlik fırlatma oyunu kadınların her zaman en sevdiği oyun oldu. Beylerin hayalindeki oyun ise hanımları kıskançlık krizine sokan “Ben güzelden anlarım” oyunuydu. Büyük mücadelelere rağmen yarışmacıların hiç puan alamadığı oyunlar da vardı. Hanımlar duvar boyama oyununda başarılı olamazken, erkeklerde sayıları 150 ile 175 arasında değişen tabakları bir türlü taşıyamayıp, İlker Ayrık’ın deyimiyle “tırt” çıktılar. 
                      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!