8 aylık hamileyken eşimden dayak yedim

Güncelleme Tarihi:

8 aylık hamileyken eşimden dayak yedim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2006 00:00

Yeşim Erçetin, Dobra Dobra programında, 8 aylık hamileyken arabasını satmak istemediği için eski eşi Ozan Orhon’dan dayak yediğini söyledi.

Haberin Devamı

ŞENAY Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu KANAL D ekranlarında yayınlanan "Dobra Dobra" programına dün sabah konuk olan Yeşim Erçetin, eski eşi Ozan Orhon’a çok ağır suçlamalarda bulundu. "8 aylık hamileyken, eski eşim Ozan Orhon’dan yerlerde sürüklenerek dayak yedim" diyen Erçetin, Orhon’un dayak olayının ardından "Ben böyle bir şey yapmadım, yalan söylüyorsun" diyerek reddettiğini söyledi.

8 aylık hamileyken eşimden dayak yedim
8 aylık hamileyken eşimden dayak yedim

Erçetin, dayak olayının bir kereyle sınırlı kalmadığını, yeni doğum yapmışken, kucağında bebeğiyle de dayak yediğini sözlerine ekledi. Ozan Orhon’un çocuğuna sahip çıkmadığını, ona zaman ayıramadığını, masraflarına katkıda bulunmadığını da iddia eden Erçetin eski eşine yönelik eleştirilerini şu sözlerle

/images/100/0x0/55ea9fddf018fbb8f88c32c8
dile getirdi: "Ozan önceden çocuğuna çok düşkündü. Arzu Yanardağ’la aşk yaşamaya başladıktan sonra elini ayağını çekti. Biz boşanalı 3 yıl oldu. Çocuğuna tek kuruş para vermedi. ’Elin para tutmaya başladı biraz koltuk çık’ dememe rağmen şu ana kadar elime beş kuruş para geçmedi. Şu anda kazandığı parayı biliyorum. Bir insanın eline haftada 4 milyar geçiyorsa, kızının aidatı 750 milyonsa, en azından 250 milyon çıkarıp vermeli. Ozan’a bunu yakıştıramıyorum. Arzu Yanardağ’a para harcadığını duyuyorum ve inanamıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!