600 milyarı 5 yılda gitti

Güncelleme Tarihi:

600 milyarı 5 yılda gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2006 00:00

Yanında müdür olarak çalıştırdığı 50 yıllık arkadaşı tarafından 600 milyar dolandırılan Müjdat Gezen, bu paranın kendisinden beş yılda alındığını belirtti. Gezen, 600 milyarın nasıl alındığını belgeleriyle mahkemeye sunduklarını belirtti.

Sarıyer Demirciköy’deki villasının 3 aylık aidat borcu olan 894 milyon lirayı ödemediği gerekçesiyle, site yönetimi tarafından icraya verilen Müjdat Gezen, zor günler geçiriyor. Bir yandan icra olayı ile ilgilenen ünlü tiyatrocu, diğer yandan da 50 yıllık arkadaşı tarafından dolandırılmanın acısını yaşıyor. Adını vermek istemediğini dostunun Müjdat gezen Sanat Merkezi’nde müdür olduğunu, tek imza yetkisi bulunan bu arkadaşı tarafından tam 600 milyar dolandırıldığını anlatan ünlü tiyatrocu, "SSK primlerini, vergilerini düzenli olarak ödeyen birisi, böyle bir borç yapar mı" dedi. Yaşananlara çok üzüldüğünü söyleyen sanatçı, konuşmasına şöyle devam etti:

EŞİ PERİŞAN

"Şu an bu kişi benim yanımdan ayrıldı. Başka bir işyerinde çalışıyor. İsmini asla açıklamam. Ekmeğinden olmasını istemem. Zaten arkadaşım olan eşi de çok perişan. O kadar üzüldü ki, ’Müjdat ben kendimi bir yerlerden atacağım’ diyor. O yüzden kimseyi daha da yıpratmak istemiyorum." Kendisini dolandıran arkadaşının ismini de vermek istemeyen Gezen, bu paranın beş yıl içinde nasıl alındığını, belgelerle mahkemeye sunduğunu söyledi. Müjdat Gezen, mart ayında ikinci mahkemenin olacağını bu yüzden detaylı bilgi vermeyeceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!