55’inde ilk babalık keyfi

Güncelleme Tarihi:

55’inde ilk babalık keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Türk pop müziğine damgasını vuran "Üç Hürel" grubunun kurucusu 55 yaşındaki Feridun Hürel, 21 yaşındaki Moldovalı eşi Cristina’dan bir kız çocuğu sahibi oldu.

1970’li yılların popüler grubu Üç Hürel’in kurucusu 55 yaşındaki Feridun Hürel, 17 Ağustos’ta ilk kez babalık heyecanını tattı. Usta müzisyenin 21 yaşındaki Moldovalı eşi Christina Hürel, beklenenden sekiz gün önce sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Hürel çifti, sabaha karşı 05.50’de doğan, 3 kilo 320 gram ağırlığında ve 51 santim boyundaki kızlarına "Talya" adını verdiklerini söyledi. Önce İlyada adını düşündüklerini, ama sonra bu adın İlayda ile karıştırılabileceğini düşündüklerini belirten Feridun Hürel, "Talya hem Rus ismi, hem Türkçe’de de yer alan bir kelime... Akdeniz Tanrıçası’nın adı, aynı zamanda ’sabah çiği’ anlamına da geliyor" dedi.
/images/100/0x0/55ea10f2f018fbb8f869303b


Baba olmadan önce, bebeklerin süper ego ile doğdukları, zamanla kötülüğü değil iyiliği öğrendikleri fikrini savunan müzisyen, duygularını şu sözlerle anlattı:

"Açıkçası henüz babalıktan bir şey anlamadım. Biraz büyüsün, göz göze gelelim, iletişim kuralım, o zaman farkına varacağım sanırım. Şimdi eşim ve kızımla birlikte iki kızım oldu diyebilirim. Bugüne kadar yeğenlerim benim çocuklarım gibiydi, ama böyle bir şey yaşamak çok ilginç ve çok güzelmiş. Çok mutluyuz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!