'46 Yok Olan' dizisi birinci bölümü ile nefesleri kesti - İzle

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisi birinci bölümü ile nefesleri kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 09:42

İlk bölümüyle Pazar akşamı 23:30’da ekrana gelen Star TV’nin yeni dizisi 46 Yok Olan ekranlara hızlı bir giriş yaptı.'46 Yok Olan' sosyal medyayı salladı. Başrolünü Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı dizi sosyal medyada büyük ses getirmesine rağmen reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı.

Haberin Devamı

Uzun süredir merakla beklenen 46 Yok Olan dizisi dün akşam izleyecisine merhaba dedi. Dizi yayınlanmaya başladığı saatlerde Twitter'da TT oldu.
 Başrolünü Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı ve gelmiş geçmiş en iyi ABD yapımlarında olan Breaking Bad’in uyarlaması olacağı iddiası nedeniyle uzun süre tartışma yaratan dizi, reytinglerde üst sıralarda yer aldı.. 46 Yok Olan, TOTAL grubunda 22. Sıraya yerleşerek istediğini alamasa da, AB’de 9, ABC grubunda ise 6. Sıradan reyting listesine girdi.

SOSYAL MEDYANIN LİDERİ OLDU
Somera'nın analizine göre 27 Mart tarihinde sosyal medyada en çok Star TV'de yayınlanan "46 Yok Olan" dizisi konuşuldu. Diziyi sırasıyla; "Survivor" ile "O Hayat Benim" takip etti.

 46 Yok Olan ilk bölümde neler oldu?

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.
Kendini kız kardeşinin tedavisine adayan bir profesör
Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

 46 YOK OLANDA MELİS VE YASEMİN BİRARADA

Star’da Pazar günü ekranlara gelen dizide Melis Birkan psikiyatr, Yasemin Allen ise cinayet büroda çalışan komiser rolü ile izleyenleriyle buluşacak. Farklı bir Melis...‘Ceyla’ karakteri ile izleyeceğimiz Melis Birkan Moleküler Biyoloji ve Genetik Profesör’ü Murat Günay’ın (Erdal Beşikçioğlu) yanında çalışmaya başladıktan sonra hayatı daha da karmaşık bir hal alacak.Dedektif Yasemin...İşinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiseri canlandıran Yasemin Allen’in yolu  Murat’la ( Erdal Beşikçioğlu) kesiştirecek.

 

BAKMADAN GEÇME!