46 Yok Olan 5. yeni bölümde heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 5. yeni bölümde heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 16:11

46 Yok Olan sosyal medyanın çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Oyuncuları ve konusuyla oldukça beğeni toplayan 46 Yok Olan bu hafta yine çok konuşulacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan'da izleyenleri ipuçları bekleniyor. Tedavi olmayı kabul eden Murat'ı neler bekleniyor?

Haberin Devamı

46 Yok Olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle hayranlarına ipucu veren 46 Yok Olan dizisinde Murat tedavi olmayı kabul ediyor. Amcası ve Salim'in ısrarına dayanamayan Murat tedavi olmayı kabul ederek büyük sürprizler yaşatacak. 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan izleyiciyle buluşacak. İşte son bölümde yaşananlar..

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir. Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak? Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar. Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar. Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

46 Yok Olan 5. yeni bölümde heyecan dorukta

GENEL HİKAYE

Haberin Devamı

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Anne-kız aynı dizide

Usta Oyuncu Suna Yıldızoğlu kızı Yasemin Allen ile ‘46 Yok Olan dizisinde beraber rol alıyor. ‘46 Yok Olan’ dizisinin kadrosuna katılacak olan Suna Yildizoglu, kızı Yasemin Allen ile aynı dizide yer alacak. Yıldız karakteri ile diziye katilacak olan Suna Yıldızoğlu, uzun bir aradan sonra ekranlara böyle sıradışı bir projeyle dönmenin ve Yönetmen Serdar Akar’la birlikte calismanın kendisini heycanlandirdiğini belirtti.

Profesör Murat’ın Oyunculuğuna Tam Not

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan...” dizisinin yayınlanan ikinci bölümünde Profesör Murat(Erdal Beşikçioğlu) oyunculuğuyla izleyenleri büyüledi. Serdar Akar’ın özgün çekim teknikleriyle, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Murat karakterinin çatışması sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Haberin Devamı

MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan, 30 Kasım 1982 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesinin adı Selda, babasının adı Cevdet Birkan’dır. İlkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul’a taşındılar. Henüz altı yaşındayken ortaya çıkan dans ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede hem okuyup hem çalışarak modern dans eğitimini tamamladı.

46 Yok Olan 5. yeni bölümde heyecan dorukta

MELİS BİRKAN’IN OYUNCULUĞA BAŞLAMASININ HİKAYESİ

Melis Birkan’ın aklında oyunculuk yapmak yoktu. Oyunculuğa başlamasının ise kendi deyimiyle “film gibi” bir hikâyesi vardır. İş için katıldığı davette uzaktan, loş ışıklar altında, hiç makyajsız haliyle daha sonra menejeri olacak Özlem Durak tarafından fark edilir. Durak, Melis Birkan’ı görür görmez yanındakilere “Kim bu kız” diye sorar. Tanıştığı Melis Birkan’a kartını vererek “beni ara” der. Melis Birkan, arar aramasına ama bir yandan da oyuncu olmamak için uzun süre direnir. Çünkü o ana kadar oyunculuk aklının ucundan bile geçmez. Yapabileceğine de inanmaz zaten. Ama karşısında onu sadece birkaç saniye görüp, ona ondan daha çok inanan bir insan olunca bu durumu görmezden gelemez ve bir buçuk yıl kadar direndikten sonra ”Tarz-ı Hayat” adlı programı sunarak kameralara ısınma turu atmaya başlar.

Haberin Devamı

Melis Birkan, 2005 yılında Kanaltürk’teki “Tarz-ı Hayat” isimli life style programı sundu. Sonra yine 2005 yılında “Çapkın” dizisinde rol aldı. Ardından 2006 yılında Serdar Akar‘ın yönettiği “Barda” filminde oynadı. Aynı yıl Kartal Tibet‘in yönettiği “Amerikalılar Karadeniz’de” oynadı. Sonra da iki sene süren “Köprü” isimli bir TV dizisinde oynadı. Arada Çağan Irmak‘ın “Ulak” filminde oynadı.

Melis Birkan, 2008 yılında Çağan Irmak‘ın çok ses getiren filmi “Issız Adam” filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaştı.

Ödülleri
2009 – 14.Sadri Alışık Ödülleri , En İyi Kadın Oyuncu (Issız Adam)

Rol Aldığı Diziler – Filmler
2005 – Çapkın
2006 – Barda
2006 – Amerikalılar Karadeniz’de 2
2006-2007 – Köprü
2006 – İyi ki Varsın
2007 – Komedi Dükkanı
2007 – Ulak
2008 – Ayışığı
2008 – Issız Adam
2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu?
2009 – Adını Sen Koy
2009 – Avrupa Yakası
2010 – Deli Saraylı
2012 – İşler Güçler
2012-2013 – Leyla ile Mecnun (dizi)
2014 – Saklı Kalan
2015 – Büyük Sürgün Kafkasya
2016 – 46 Yok Olan

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!