46 Yok Olan dizisi 3. son bölümde şoke eden gerçek - İzle

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisi 3. son bölümde şoke eden gerçek - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 08:49

46 Yok Olan dizisi dün gece 3.bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamıyor. İşte 46 Yok Olan son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

46 Yok Olan dizisi kısa sürede büyük beğeni topladı. Dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da 46 Yok Olan rüzgarı esti. r. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kaldı. İşte 46 Yok Olan son bölümde yaşananlar.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan’da heyecan 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti.

MURAT’IN ÜRKÜTEN DEĞİŞİMİ

Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır.
Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak?
Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır.

Haberin Devamı


46 YOK OLAN 3. BÖLÜM İZLE

46 YOK OLAN 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceyla’nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo’nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürpeticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla’nın babası Ayhan'ı bulur. Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan’ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat’ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur.

Haberin Devamı

46 Yok Olan dizisi 3. son bölümde şoke eden gerçek - İzle

Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalinde araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro’dan İstanbul Emniyeti Cinayet Büro'ya atananan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat’ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin’in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU TAM NOT ALDI

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı "46 Yok Olan...” dizisinin yayınlanan ikinci bölümünde Profesör Murat(Erdal Beşikçioğlu) oyunculuğuyla izleyenleri büyüledi.
Serdar Akar’ın özgün çekim teknikleriyle, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Murat karakterinin çatışması sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!