46 Yok Olan 2. Bölüm Fragmanı büyük ses getirecek! İzle

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 2. Bölüm Fragmanı büyük ses getirecek İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:01

Yeni dizi 46 Yok Olan'ın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen dizinin 2. bölüm fragmanında Selin Murat'ın peşini bırakmıyor. Yeni bölümü pazar akşamı 23.15'te yayınlanacak dizinin merakla beklenen fragmanı haberimizde..

Haberin Devamı

Star Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi 46 Yok Olan yayınlandığı günü sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. İzleyenlerden tam not alan dizinin yayınlanan ilk bölümünün ardından merakla 2. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. 

2. bölüm fragmanı yayınlanan dizi yine çık konuşulacak.

Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı, Ercan Mehmet Erdem'in senaryosunu yazdığı 46 Yok Olan Pazar günü 23.15'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

OYUNCU KADROSU

Murat-Erdal Beşikçioğlu

Yasemin Allen -Selin

Melis Birkan-Ceyla

Saygın Soysal -Doğan

Berkan Şal -Salim

Metin Belgin-Ferit

Ayça Eren-Ezo

Selin Uludoğan-Sude

46 Yok Olan 2. Bölüm Fragmanı büyük ses getirecek İzle

 

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

46 YOK OLAN 2. BÖLÜM FRAGMANI 

 

BAKMADAN GEÇME!