4.5 aylık hamile ve düğün bugün

Güncelleme Tarihi:

4.5 aylık hamile ve düğün bugün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2006 00:00

4,5 aylık hamile olduğu öğrenilen oyuncu Arzu Yanardağ, reklamcı sevgilisi Ali Serter ile bugün nikah masasına oturuyor.

5 ay sonra anne olacak

Arzu Yanardağ, gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı reklamcı Ali Serter’den çocuk bekliyor. 4,5 aylık hamile olan oyuncu, bu nedenle nikah planlarını da değiştirdi. Kır düğünü yapmak isteyen ve bunun için havaların ısınmasını bekleyen Yanardağ, hamileliği nedeniyle bugün sade bir törenle nikah defterine imza atacak. Ünlü oyuncu sürpriz gelişmeyle ilgili şunları söyledi:

Çocuk için evlenmiyoruz

"Ali ile ilişkimiz başlayalı pek kısa bir zaman olmadı. Birbirimize aşığız. Kimsenin yanlış anlamasını, çocuktan dolayı evlendiğimizi düşünmesini istemiyorum. Zaten ikimiz de çocuk istiyorduk. 3 Şubat’ta (bugün) aile arasında sade bir törenle evleneceğiz. Aslında hayalim kır düğünü yapmaktı ama bebek, düğünü öne çekti."

Sette kavga

Arzu Yanardağ, "Gümüş" dizisinin oyuncu kadrosuna katılacaktı. Ancak önceki gün Kartepe’deki çekimlerde önce makyözle tartışan, ardından herkese hakaret edip odasına kapanan Yanardağ’ın "Gümüş" macerası daha ilk bölümde sona ermiş oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!