Ana sayfa          29 Ağustos 2008 Cuma 22:42 Üyeler , Üye olmak için   
Untitled
 
 
  HÜRRİYET EKLER
  Cuma
  Cumartesi
  Pazar
  Seyahat
  Otoyaşam
  E-Yaşam
  Hürriyet İK
 
 
 Kelebek
önceki haber      sonraki haber
9 Ekim 2006
Fransızlar onu çok seviyor



Fransızlar onu çok seviyor"Kill Bill" filmlerinin yıldızı Uma Thurman, Fransa’da çok seviliyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın en önemli nişanlarından birine layık görülen Thurman, ödül töreninde sevincini "Dünyanın en mutlu kadınıyım" sözleriyle dile getirdi.

Amerikalı oyuncu Uma Thurman, yakasına taktığı nişanla gazetecilere poz verirken kahkahalarla gülüyordu. Fransız Ulusal Sanat ve Edebiyat Şövalyesi nişanına layık görülen Thurman, sevincini "Dünyanın en mutlu kadınıyım" sözleriyle dile getirdi.

19 YILI GERİDE BIRAKTI

Fransız Kültür Bakanlığı’nda düzenlenen törende Thurman’a nişanını takan Cannes Film Festivali Başkanı Gilles Jacob da, "Modellikten oyunculuğa geçen Uma Thurman, tüm dünyada ve özellikle de bizim ülkemizde çok seviliyor" sözleriyle Fransızların oyuncuya verdiği değeri dile getirdi.

İlk oyunculuk tecrübesini 16 yaşında yaşayan Uma Thurman, "Dangerous Liaisons", "Pulp Fiction" ve "Kill Bill" filmleriyle aranılan bir oyuncu oldu. Louis Vuitton gibi ünlü markaların da reklam kampanyası için tercih ettiği Thurman, farklı güzelliğiyle dikkat çekiyor.

35 yaşındaki Thurman, kendisi gibi oyuncu olan kocası Ethan Hawke’dan 2003 yılında ayrıldı. Kocasının Kanadalı bir mankenle kaçamak yaptığını öğrenince boşanma kararı alan oyuncu, sıkıntılı günleri yedi yaşındaki kızı Maya ve dört yaşındaki oğlu Levon sayesinde atlattı. Bir süredir otelci Andre Balazs’la birlikte olan Uma Thurman, şimdilik evlenmeyi düşünmüyor.



arkadaşıma yolla yazıcı için
 
   Yorum Sayısı: 2 / 2Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>>   
 
  Taner Gür07/03/2006 - 18:25 
 Kardesim bayanin sevilmeyecek yani yok..Sempatikse sempatik,güzellikse güzel,fransizlardan haz etmem pek ama neyse bizim öyle yabanci düsmanligi gibi bir tarafimiz yok,icimiz güzel.. 
  aslan yüce24/02/2006 - 19:28 
 kill bill bende çok seviyorum :)
bende ödül veriyorum.
seviyorum yetmezmi:)
 
 
   Yorum Sayısı: 2 / 2Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>>   
 
Kelebek Haberleri
width=4 Fransızlar onu çok seviyor
width=4 Aramızda rekabet yok
width=4 Aşkını jean’ine yazdırdı
width=4 Kanal 7’nin Orta Asya gezgini
width=4 Starların ikisi Türkiye’de elendi
width=4 Kendine robottan kardeş yaptı
width=4 Üç Türk çocuğu Dünya Kupası’nda
width=4 Fizyoterapiyle daha güzel yazmak mümkün
width=4 O yar benim kime ne
En Beğendiğiniz 10 Haber
height=8
Lütfen bu haberi değerlendiriniz...
height=6
Beğenmedim    1   |  2   |  3   |  4   |  5     Beğendim
height=6
   Bu bir reklamdır. 
Satılık Apartman Dairesi
İstanbul / Beylikdüzü
135.000 YTL
Sahibinden Satılık 140 m2 daire
  Fırsat Ürünleri Bu bir reklamdır. 
CASIO LTP-1235L DERi KOL SAATi
CASIO LTP-1235L DERi KOL SAATi
Almak veya satmak istediğiniz her şey için www.hemalhemsat.com !
© Copyright 2006 Hürriyet
www.hurriyetkurumsal.com