36 yaşındayım artık daha dikkatliyim

Güncelleme Tarihi:

36 yaşındayım artık daha dikkatliyim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Son günlerin en çok tartışılan ismi Deniz Seki, önce ki gün Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra"da hakkında çıkan tüm haberlerle ilgili içini döktü.

Haberin Devamı

 

Alkol alıyorum ama normal insan gibi yani hiçbir ÅŸey abartıldığı gibi deÄŸil. Ben sosyal olmayı seviyorum ve bir yere gittiÄŸim zaman ortama ayak uyduruyorum. GittiÄŸim yerde diyet kola içecek halim yok sonuçta. Demek ki ben bir ÅŸey yapınca dikkat çekiyor.Â

 

Kadir Bey'le benim aramda hiçbir sorun yok çok da saygı duyduğum biri. Burada tamamıyla yapımcı firmanın etik olarak kurallara aykırı davranması

/images/100/0x0/55ea48c9f018fbb8f875f2db
isterdim ki o dizi gerçekten başarılı olsun. Ama ben haksız çıkayım. Şuanda da çok fazla şey konuşmak istemiyorum. Hukuki işlem devam ediyor.

Haberin Devamı

Bana verdiği avansı istiyor. Öyle bir şey olur mu? Bir ev veya arsa aldığımızda kapora verdiğimizde geri alabiliyor muyuz o parayı. Öyle saçmalık olur mu? Ben de bir iş kadınıyım ve her şeyi avukatlarımla yapıyorum. Kurallarına göre yaptık ve sözleşmemiz vardı, Bana kanalla sorunlarımız var başladık başlayacağız diye kıvırdılar. Sete gelmedi diye ihtarname geldi. Set kurulmadı ki ben gideyim. Bir ilk gün gittim. ilk günde çekim yapılmadı zaten. Ondan sonra da set falan kurulmadı.

/images/100/0x0/55ea48c9f018fbb8f875f2dd
Ben hiçbir ilişkimi gizli yaşamadım. Bir evlilik geçirdim o da sonradan ortaya çıktı. Onu da saklamadım. Yani yaşadığım hiçbir şeyi gizlemedim. Şimdiye kadar yazılan isimlerden de bir tek Cemal Bey'le arkadaşlığımız oldu. Onun dışında Murat Özdemir'le çocukluk arkadaşıyım. Gerçekten doğum günümde ailemle birlikte bana sürpriz yapmaya geldiler. Bodrum'da aramızda bir yakınlaşma, elektriklenme oldu. Ama o teknedeki yakınlaşma bir ilişkiye dönüşmedi. Sorunları vardı boşanmak üzereydi sonra hayatımda istemedim.Artık 36 yaşındayık çok daha dikkatli adım atmam gerekiyor. O yüzden bu işin ilişkiye dönüşmesine karşı çıktım.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!