300 milyarlık umut arayışı

Güncelleme Tarihi:

300 milyarlık umut arayışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

‘‘Her Şey Çok Güzel Olacak’’ adlı film, uluslararası alanda ses getirmeyi hedefliyor. Film, yaşama umutla bağlanan insanların mücadelesini konu alıyor.

Türkiye’de film yapmanın her geçen gün giderek zorlaştığı bir dönemde, bir milyon yüz bin dolarlık (yaklaşık 300 milyar lira) bir maliyetle gerçekleştirilen ‘‘Her Şey Çok Güzel Olacak’’ filmi 27 Kasım Cuma günü gösterime girecek. Filmde özellikle Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson’un gösterdikleri performanstan çok memnun olduğunu söyleyen yönetmen Ömer Vargı, tüm yardımcı rol oyuncularının tiyatro kökenli olmasının işlerini kolaylaştırdığını belirtiyor. Yapımcı Mine Vargı da ‘‘Amerikalı’’ ve ‘‘Eşkıya’’dan sonra böyle bir filmi güçlü bir kadroyla gerçekleştirmenin heyecan verici olduğunu söyledi. Vargı, kendi imkanlarının yanı sıra Telsim ve Motorola’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen filmle en büyük hedeflerinin yeni filmlerin üretilebilmesini sağlayacak koşulların oluşturulması olduğunu belirtti. Filmin müzikleri sözleriyle birlikte tümüyle Mazhar Alanson tarafından yapıldı.

<>

Bu akşam ilk kez bir Türk filminin galasının gerçekleştirileceği Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu’ndaki galadan elde edilecek gelir de Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Türk Eğitim Derneği İstanbul Koleji Vakfı ve Türk Böbrek Vakfı’na bırakılacak.

Filmin konusu ise kısaca şöyle: Altan (Cem Yılmaz), hayattaki istikrarsızlığı yüzünden çok sevdiği karısını (Ceyda Düvenci) kaybetmek üzeredir. Bir gece karıştığı kavga sırasında üç yıldır görmediği Nuri’ye (Mazhar Alanson) rastlar. Nuri’nin çalıştığı ecza deposu Altan’a uzun bir süredir açmayı planladığı bar için finans kaynağı olarak gözükür.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!