3 Adam konukları belli oldu! Üç Adam 6 Şubat konukları

Güncelleme Tarihi:

3 Adam konukları belli oldu Üç Adam 6 Şubat konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 19:15

Eğlenceli ve keyifli dakikaların yaşandığı talk show programı 3 Adam'ın bu akşam ki konukları belli oldu. Peki; Üç Adam'a bu hafta kimler konuk olacak? TV 8'de bu akşam ekrana gelecek olan 3 Adam programının konukları haberimizde...

Haberin Devamı

Her hafta Cumartesi geceleri TV 8 ekranlarında yayınlanan eğlence programı 3 Adam'da bu akşam yine harika konuklar yer alıyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla ekrana gelecek olan Üç Adam'ın bu haftaki konukları şöyle;

Minik Serçe Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, Türk rock müziğinin efsane ismi Hayko Cepkin ve oyuncu, sunucu, sosyolog Hande Doğandemir.

Hayko Cepkin'in şarkıları, Mithan Can Özer ve Hande Doğandemir'in 3 Adam ile keyifli sohbetinin bizleri beklediği 3 Adam, 6 Şubat Cumartesi yani bu gece saat 23:30'da TV 8'de yayınlanacak.

3 Adam konukları belli oldu Üç Adam 6 Şubat konukları

Hande Doğandemir kimdir?

Hande Doğandemir (d. 22 Kasım 1985, Ankara), Türk oyuncu, sunucu, kamera arkası çalışanı ve sosyolog. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümü 2009 mezunudur. İletişim sosyolojisi üzerinde çalışmıştır. Ortaokul ve lisede Fransızca eğitim görmüştür.Üniversitede son sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille şehrinde okudu.Televizyon ve iletişim sosyolojisi üzerinde çalışma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve kamera arkasında çalıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Oyunculukla birlikte Trt 'de sunuculuk yaptı.

Haberin Devamı

Sinema kariyerindeki ilk filmi, Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı.Aylin Zoi "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren yazdığı başrolünü oynadığı 'Racon Ailem İçin' adlı dizide "Yağmur" karakteri canlandıdırdı. Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş.Ardından katıldığı Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı "Elem" (fantastik) karakteriyle birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen "Şans" karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edinmiş.Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu "Zeynep" rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. Lipton şans öpücüğü reklamlarında Güneşi Beklerken dizisinde baş rolü paylaştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile marka yüzü oldu. 2011-2012 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon acil doktoru Aslı karakterini canlandırmıştır.Dizinin 2.sezonu ile birlikte eşzamanlı olarak TRT Okul'da "Hatırlar Mısınız?" programını sunmaya başladı. Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili ipek karakteriyle absürt-komedi oynadı.Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı. Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atmış.Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 buçuktan oyunculuk eğitimi aldıAtasay doğum günü kutlama reklamında oynamış ve Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir. İletişim sosyolojisi üzerinde tez hazırlarken bir yapım şirketinde stajerlik yapan sosyolog Hande Doğandemir çeşitli yapım ve rejilerde çalıştı.Kamera arkasında editör yardımcısı olarak en son program içeriği hazırladı. 

Haberin Devamı

3 Adam konukları belli oldu Üç Adam 6 Şubat konukları

Mithat Can Özer kimdir?

11 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi'den eğitim gören Mithat Can Özer, Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özer'in oğludur.

Mithat Can, Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir'in başrollerini paylaştıkları ''Her Şey Aşktan'' sinema filminde rol aldı, bu sayede ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve oyunculuk dünyasına adım atmış oldu.

Sezen Aksu'nun ''Tören'' adlı şarkısının söz ve müziği de Mithat Can Özer'e aittir.

hayko

3 Adam konukları belli oldu Üç Adam 6 Şubat konukları

Hayko Cepkin kimdir?

Ermeni asıllı Türk müzisyen, piyanist, şarkıcı. Sakin Olmam Lazım ve Tanışma Bitti isimlerinde iki albüm çıkaran Cepkin, alternatif tarzıyla dikkat çekmektedir. Şarkıcı bir çok önemli müzisyenle çalışmış, düzenleme ve aranjörlük yapmıştır.

Haberin Devamı

11 Mart 1978‘de İstanbul‘da dünyaya geldi. Gençliğinde kilise korosundaydı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı‘nda 2 yıl boyunca şan üzerine eğitim gördü. Cepkin, daha sonra Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi‘nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. Akademi İstanbul‘da da bir yıl süresince piyano eğitimi alan şarkıcı, 1997 yılında profesyonel müzik yaşamına klavyeci olarak başladı.

Sahneyi paylaştığı isimler arasında sırasıyla Öztürk, Ogün Şanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimler vardı. Cepkin ayrıca bu müzisyenlerin bazılarının albümlerinde aranjör ve düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. Cepkin, Murathan Mungan‘ın sözlerini yazdığı şarkıların farklı müzisyenler tarafından seslendirildiği Söz Vermiş Şarkılar isimli albümde yer alan ve Aylin Aslım‘ın seslendirdiği “Kimdi giden” adlı şarkının da düzenlemesini yaptı.

Haberin Devamı

Hayko Cepkin, 2005‘te beste ve müziğini kendisinin yaptığı ve evinde kaydettiği şarkıları bir araya getirerek ilk albümünü çıkardı. Alternatif tarzdaki albüm “Sakin Olmam Lazım” adıyla müzik marketlerdeki yerini aldı.

2OO7‘de Tanışma Bitti adıyla piyasaya sürdüğü albümünde rock soundlarını ağırlıklı olarak kullanan şarkıcı, albümde gitarist Umut Töre, bas gitarist Poyraz Kılıç ve baterist Murat Cem Ergül‘le birlikte çalıştı.

Dünya üzerinde rock müziği yapabilen insanlar arasında sesini en iyi şekilde kontrol edebilen kişilerden biri “Hayko Cepkin”dir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!