21. Yüzyıla 21 seks sembolü

Güncelleme Tarihi:

21. Yüzyıla 21 seks sembolü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Amerika'da yayınlanan Aylık Movieline Dergisi, 21. yüzyılın 21 seks sembolünü saptamak için bir anket düzenledi. Yeni yüzyılın seks sembolleri olarak seçilen oyuncuları arasında tanınmış bir sürü isim var.

Sinema yazarlarına göre, genç kuşak sinema izleyicilerinin beğenileri ise oldukça dikkat çekici.. Güzelliğin yanında iyi oyunculuğa da önem verdikleri bir gerçek...

1-DREW BARRYMORE

Çocuksu görünüşüyle tam bir seks sembolü olmayı başardı. Hiç bir şeye önem vermeyen, seks için yaşayan bir genç yıldız görüntüsü ve oyunculuk yeteneği onun şöhretini pekiştirdi.

2-CHARLIZE THERON

Onun solgun teninin arkasında sekse doymasına imkan olmayan bir kadının kimliği gizli. Charlize Theron seksin hiç varolmadığı bir ülkede yaşasa bile o ne yapar eder seksi bulur. Erkekleri tedirgin eden bir havası var.

3- KEVİN SPACEY

Bu genç aktör yakışıklı sayılmaz.Fakat çekiciliği herkesi şaşırtıyor. Kevin Spacey, 40'lı yılların Humphrey Bogart'ının yeni kopyası olabilir.

4-BEN AFFLECK

O bir Marlon Brando değil. Ancak bir genç kızın kötü bir haber aldığı zaman yanında olmasını isteyeceği erkek. Sır saklamasını bilen ve de karşısındakine güven veren erkek görüntüsü var.

5-ROSE MCGOWAN

Hollywood'a gelen binlerce genç kız arasından sadece bir kaçının seks sembolü olma şansı var.

6-KEANU REEVES

Genç aktör, günün birinde yanılıp da gülümserse, herkes dünyanın sonunun geldiğine inanacak.Ayrıca Keanu Reeves gülümsemeye başladığı an onun seksi erkek görüntüsü tarihe karışacak. Aktör, bunun da farkında.

7-ANGELINA JOLIE

Bu genç oyuncunun fiziksel güzelliğini anlatacak kelime bulmak zor. Özellikle ağzı çok güzel. Kalın dudaklarını aralayarak poz verdiği zaman dünyanın en seksi kadını oluyor.

8-EDWARD BURNS

İşte size 'temiz' yüzlü bir delikanlı. İki üç üniversite bitirmiş bile olsa hayatını el becerisiyle kazanmaya çalışan bir delikanlı görüntüsü var.

9-LEONARDO DI CAPRIO

Kuşkusuz 21. yüzyılda en fazla gözümüze çarpacak olan iki şey var: Bir sürü yaşlı insanlar ve Leonardo DiCaprio dünyasında olacak.

10- MENA SUVARI

‘‘American Beauty‘‘ filminin oyuncusu, Hollywood'un seks sembollerinden biri olmaya hazır.

11- MATT DAMON

Matt Damon,kısa bir süreden beri film çeviriyor. Fakat bu yakışıklı delikanlı şimdiden 21. yüzyılın Paul Newman'ı olmaya aday. 'Komşunun oğlu' görüntüsüyle Matt Damon, yeni seks sembollerinden biri.

12- MILLA JOVOVICH

‘‘The Fifth element‘‘ filminin başarılı oyuncusu, ünlü yönetmen Luc Besson ile evliydi. Kocasından ayrıldıktan sonra sinema dünyası onu bir seks perisi olarak görmeye başladı.

13-NICOLE KIDMAN

Avustralyalı yıldız, Londra'da ‘‘Mavi Oda‘‘ oyununda çırılçıplak rol yapmadan önce de, onun bir seks sembolü olacağı düşüncesi yaygındı. Nicole Kidman, o hanım hanımcık görüntüsünün arkasında sınırsız bir şehveti gizliyordu.

14-KATE WINSLETT

Kate Winslett, bir seks sembolü olmayı düşünmese bile çevresindekiler ona bu ünvanı layık görüyorlar.

15-GEORGE CLOONEY

İşte kelimenin tam anlamıyla seksi bir aktör. Bir baş rol oyuncusu. ‘‘Acil Servis‘‘ dizisiyle yakaladığı şöhreti sinemada da sürdürüyor.

16-DENISE RICHARDS

Bond kızlarının seksi olmaları gerekiyor. Richards da bu özelliğe sahip. Yakın bir gelecekte onu başka filmlerde, onu baştan çıkaran seksi bir kadın olarak izleyebileceğiz.

17-ELIZABETH HURLEY

Eski manken yeni sinema oyuncusu, sanki bir seks sembolü olmak için yaratılmış. Kendisi de bu gerçeğin bilincinde ve özelliklerini büyük bir ustalıkla kullanıyor.

18-CAMERON DIAZ

Cameron Diaz her bakımdan mükemmel bir genç kadın... Sinemanın yeni seks sembollerinden biri.

19- BEN CHAPLIN

Genç aktör, klasik ölçülere göre çok yakışıklı. Yüz hatları mükemmel. Aynı zamanda esrarengiz bir erkek görüntüsüne sahip.

20-DENZEL WASHINGTON

Denzel Washington çok sevilen, yetenekli bir aktör. Dudaklarını hafifçe büzerek gülümser gibi duruşu onun en önemli özelliği. Denzel Washington, sinemanın en seksi aktörlerinden biri.

21-RUSSELL CROWE

Korkusuzluk, Russell Crowe'un en önemli özelliği. Bu genç aktör, makyajla yaşlanıp çirkinleşmeyi hiç çekinmeden göze alabiliyor. Kamera karşısındaki rahat hareketleri özellikle dikkat çekiyor. Genç kuşaklar, Russell Crowe'dan kolay kolay vazgeçemeyecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!