Hande Yener'den sürprizler

Güncelleme Tarihi:

Hande Yenerden sürprizler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2006 00:00

Hande Yener, birden fazla sürprizin hazırlandığı özel bir gece ile 11 Ağustos Cuma günü, Rafet El Roman ile birlikte Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda hayranlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

 

 

Bu gece için özel olarak oluşturulan bir ekip ile aylardır titizlikle çalışan Hande Yener, her şarkı için özel olarak hazırlanan görseller eşliğinde şarkılarını seslendirecek. Bu özel konser için hazırlanan eski ve yeni şarkılarından oluşan 15 parçalık repertuarının içinde müzikseverleri bekleyen bir diğer sürpriz ise ilk kez seslendireceği yepyeni şarkısı “Deri Eldiven”..

/images/100/0x0/55ea5f35f018fbb8f87ba21b
 

Konserde, Benimle Dans Edermisin? yarışmasının birincileri Ozan ve Ömer , özel olarak hazırlanan kareografilerle 4 şarkıya eşlik edicekler.

Haberin Devamı

 

Her şarkıda müzikseverleri şaşırtacak bir çok sürprizin bulunacağı Açıkhava performasında,“Apayrı” şarkısında R&B VE Hip-Hop’ın genç yıldızlarından Ege Çubukçu ile düet yapacak olan Hande Yener’i farklı bir tarzda da izleme fırsatını yakalayacaksınız.

 

Kemal Doğulu’nun bu gece için özel olarak tasarladığı çok farklı bir kıyafetle sahne alacak olan Hande Yener’i, özel sahne tasarımı ve daha bir çok sürpriz ile güzel bir yaz akşamında mükemmel birsahne performansı ile izlemek için hazırlıklı olun!

 

 

 

 

 

                                                                           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!