2007 yılında neler olacak

Güncelleme Tarihi:

2007 yılında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2006 00:00

Yeni yılda aşk hayatımızda ve kariye rimizde ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız, hangi sağlık sorunları bizleri tehdit edecek? Yasemin Boran, olası gelişmeleri burçlara göre inceledi ve Kelebek okurları için yazdı.

KOÇ BURCU

AŞK:

2007 yılı aşk hayatınıza çok farklı bir boyut kazandıracak. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir sene. Özellikle ikinci ve üçüncü 10 günlük döneminde doğan Koçlar, toplumun ciddiye aldığı kişilerle ilişki kurabilir, evlenebilir veya ilişki anlayışlarını tamamen değiştirebilirler. Burcun son günleri doğanlar, hem duygusal hem de zihinsel açıdan kendilerini yenilemelerine ya rdımcı olacak kişilerle karşılaşacak. Son derece etkileyici kişilere aşık olabilir ve her açıdan kendilerini değiştirebilirler.

KARİYER:

Kariyerini ilgilendiren konularda yeni yatırımlarda bulunmak isteyenler, bu ay isteklerini gerçekleştirecekleri fırsatları yakalayacaklar. 18 Ocak’tan itibaren beklentileriniz artacak. Bu sırada yapabileceğinizden fazla sorumluluk almazsanız iyi olur. Şubat ayının başlarında, tamamlanması gereken işlerinizde sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Zaten Jüpiter’in uyumlu etkisi, başarmanız gereken işlerde önemli kişilerin size destek sağlayacağına işaret ediyor. 17 Şubat’a kadar olan dönemde karşınıza sürpriz fırsatlar çıkabilir. İlginç kişilerle karşılaşabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirmek için 17 Şubat’tan sonra harekete geçme ve yeni başlangıçlar yapma arzusu duyabilirsiniz. Fakat 14 Şubat’ta geri gitmeye başlayan Merkür, 8 Mart’a kadar bu konumda kalacak. Gökyüzünün bu konumu sözlü ve yazılı anlaşmalarda, iletişim ve yolculuklar sırasında bazı karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşanacağına işaret ediyor. Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın ve aceleci olmayın. 22 Şubat’tan ay sonuna kadar olan devre içinde ise parayla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapma arzusu duyacaksınız. Özellikle burcun ikinci 10 günlük devresinde doğanların, 22-28 Şubat tarihleri arasında finansal konularda dikkatli olmaları gerekiyor. Yatırım yapmadan önce iyi araştırmalısınız.

SAĞLIK:

Bu sene kendinizi son derece sağlıklı ve güçlü hissedeceksiniz. Yılın sizin için en tedbirli olunması gereken zamanları, şubat, mart, haziran, ekim sonu, kasım ve aralık ayları. Şubat ayının 2’nci yarısı gergin ve gerilimli olabilirsiniz. Sağlık problemleriyle karşılaşmamak için enerji fazlanızı spor yaparak, açık havada dolaşarak boşaltmaya çalışmalısınız.

Burcun son günleri doğanlar, mart ayında tetiklenen olaylar yüzünden kafa karışıklığı yaşayabilirler. Bu da bazı sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ateşli hastalıklar, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz. Burcun ilk 10 günlük döneminde doğanlar ise büyük beklentilerinin yaratacağı gerilim yüzünden hasta olabilirler.

Ekim sonu ve kasım döneminde kendinizi çok fazla zorlamamalısınız. Yağlı yiyecekler ve alkollü içecekler yüzünden ortaya çıkabilecek rahatsızlıklara karşı tedbirli olun. Yine bu dönemde kafa karışıklığı nedeniyle sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Dikkatsizlik sonucu başınızı çarpabilir ve ufak kazalara sebebiyet verebilirsiniz. Migren, ufak, tefek soğuk algınlıkları yaşayabilirsiniz. Aralık ayında sabırsızlık ve acelecilik yüzünden çeşitli kazalara sebebiyet verebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

BOĞA BURCU

AŞK:

Yeni yıla son derece neşeli girecek, dostlarınızla ve sevdiklerinizle sıcak ilişkiler içerisinde olacaksınız. Ancak ocak ayının 5’inden sonra burcun ilk 10 günlük devresinde doğanlar karamsar duygular içine girebilir. Endişelerinizi sevdiklerinize yansıtmamaya özen gösterin. Kuruntular ve ortaya koyduğunuz ani çıkışlar yüzünden yolunda giden ilişkileriniz zarar görebilir. Duygularınızı kontrol altına almalısınız. Ocak ayının 16’sından sonraki dönemde sevdiğinizle aranızda iletişim sorunları çıkabilir, fakat karşılaştığınız her türlü sorunla başa çıkacak gücünüz olacak. Bunu ortaya çıkarmak için sakin ve kararlı olmanız gerekiyor. Şubat ayında sürpriz karşılaşmalar, beklenmedik gelişmeler ve heyecan uyandıran olaylar yaşayabilirsiniz. Katılacağınız davet ve toplantılarda tanışacağınız kişilerden çok etkilenerek aniden başlayan aşk maceraları içine girebilirsiniz. Bu ilişkilerin uzun süreli olup olmayacağı, sizin elinizde. Gelip geçici bir heves de olabilir, uzun zamandır beklediğiniz türden bir ilişki de. Ama aşkın nereden geleceği belli olmaz. Sadece yeni insanlara dikkatinizi verdiğinizde hemen yanınızda duran aşkı kaçırmanız işten bile değildir. Özellikle ayın ikinci yarısında, burcun ilk 10 günlük devresinde doğanlar, eskiden tanıdıkları bir arkadaşlarıyla, beklenmedik biçimde bir aşk yaşayabilirler.

KARİYER:

Bu yıl gayrimenkul alımı veya yapacağınız yeni yatırımlar nedeniyle üzerinizde maddi baskılar hissedebilirsiniz. Hırsızlık, dolandırıcılık ve aldatıcı durumlara karşı tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Ocak ayında burcun birinci ve ikinci 10 günlük devresinde doğanlar ilginç projeler yapabilir, fikirlerini özgür bir biçimde ortaya koyabilirler. Sizi destekleyen kişilerle tanışabilirsiniz. Burcun üçüncü 10 günlük devresinde doğanlar, aile büyüklerinin ya da patronlarının zorlamalarını baskı olarak algılayabilir. Tam da bu nedenle uzun zamandır rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Özellikle burcun birinci ve ikinci 10 günlük devresinde doğanlar, Şubat boyunca kariyerlerini ilgilendiren konularda harekete geçmek isteyecek ve bu konuda kararlı, ciddi çalışmalar yapabilecekler. Burcun ilk 10 günlük devresinde doğanlar ise ay boyunca yaratıcı düşünceler içinde olacaklar. Yeni projeler hazırlamak için çok uygun bir dönem. Ayın ikinci yarısında, başlamış olduğunuz işlerinizin tamamlanmasında sorunlar çıkabilir. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Özellikle mart ve nisan aylarında olabileceklerin üzerinde büyük beklentiler içine girerek sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz. Bu dönemde yatırım yaparken tedbirli olmalısınız. Yanılgılara düşmek mümkün. Ayrıca bütçenizi aşan yatırımlarda da bulunmasanız iyi olur.

SAĞLIK:

Bu yıl üzerinizde hissettiğiniz baskıdan dolayı cilt problemleri yaşayabilirsiniz. Sizin değişim isteğiniz ile çevrenizin beklentileri aynı olsa bile, koşulların zorlaması hoşunuza gitmeyecektir. Ancak gücünüzü ve kararlılığınızı gösterdiğinizde sağlıkla ilgili sorunlarınızın da ortadan kalktığını göreceksiniz.

Burcun ilk 10 günlük döneminde doğanlar ocak, mart, haziran aylarında ufak tefek sağlık sorunları ile karşılaşabilirler. İkinci ve son 10 günlük dönemde doğanlar ise ocak, mart, haziran, temmuz, ağustos aylarında duygusal baskılar neticesinde ses kısıklığı ve faranjit gibi problem yaşayabilirler.

Kendinizi gergin ve huzursuz hissettiğiniz dönemlerde açık havada bulunmaya, yürüyüşler yapmaya özen gösterin. Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcı çalışmalar yapmak da zihinsel ve duygusal olarak rahatlamanızı sağlayacaktır. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek, hatta yeni bir eve taşınmak da iyi gelecektir.

Yarın: İkizler ve Yengeç
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!