2007’de neler oldu neler

Güncelleme Tarihi:

2007’de neler oldu neler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 00:00

Armağan Uzun’un Bülent Ersoy ile evlendikten 20 gün sonra bir kızla yakalanması, yılın en çok konuşulan magazin olayı oldu.

Yılın magazin olayı

Bülent Ersoy’un, "Popstar Alaturka" yarışmasında yakınlaştığı ve hemen sonra evlendiği Armağan Uzun’un, evlendikten 20 gün sonra İzmir Narlıdere’de bir kızla sarmaş dolaş yakalanması, yılın en çok konuşulan magazin olayı oldu.

Yılın öpücükleri

Yaz aylarında sevgilsi İlhem’le birlikte tatil yaptığı Bodrum’da sevgilisini kalçasından öpen Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can da gündemi meşgul etti. Deniz Akkaya’nın, "Living&Diving" filmindeki rol arkadaşı, eski Playboy güzeli Çinli Bai Ling’le kutlama yemeği sırasında dudak dudağa pozları şaşkınlık yarattı.

2007’de neler oldu neler
Yılın kıyafeti


Cem Yılmaz’ın entariyi andıran kıyafetiyle çekilmiş görüntüleri çok konuşuldu.

Yılın en hızlı boşanan çifti

Tuna Kiremitçi’nin Anneyiz.biz dergisi için eski eşi Yasemin ve üç yaşındaki oğlu Can’ı fotoğraflaması, 5 aylık eşi İclal Aydın’la ayrılmasına neden oldu. Bu ayrılığın ardından Kiremitçi’nin eski eşine dönmesi de gündemi meşgul etti.

Yılın mahkumu

Rulet Operasyonu’nda, Susurluk Davası hükümlülerinden Yaşar Öz ve 7 kişinin tutuklanmasının ardından, manken Tuğba Özay da, ’Çeteye yardım ve yataklık’ suçundan tutuklandı. Özay, 13 saatlik sorgunun ardından Paşakapısı Cezaevi’ne gönderildi.

Yılın en üzgün kadını

Tamer Karadağlı’nın evliliğinin bitmesine neden olan Deniz Uğur, Karadağlı ile yollarını ayırdıktan sonra psikolojik destek aldığını söyledi. Uğur tam da bu günlerde, "Arzu Balkan kocasını tutabilmek için hamile kaldı. Onun hamile kaldığını öğrenince Tamer’i sette dövdüm" diyerek, günlerce magazin gündeminde kaldı.

Yılın özlü sözleri

Müjde Ar’ın, NTV’deki "Haydi Gel Bizimle Ol" programındaki "Gazozumu Bedri açtı" sözü, Cem Yılmaz’ın deyimiyle literatüre girdi. "Bakkal müziği yapıyorlar" diyerek rakiplerine laf atan Hande Yener, eşleri hamileyken ilişki yaşadıkları kadınlara "Loğusa avcıları" diyen Seda Sayan ve "İkinci el erkek arıyorum" diyen Pınar Aylin listeye girdi.

Yılın bilinmeyen denklemi

Manken Eylem Şenkal’ın, solcu şair Hasan Hüseyin Korkmazgil’in kızı olduğu iddialarına net bir yanıt veremedi.

Yılın mayo savaşları

Ünlülerin mayo savaşları da çok konuşuldu. Tatil beldelerinde mayolarıyla görüntülenen Hülya Avşar, Gülben Ergen, Seda Sayan, Lerzan Mutlu gibi isimler selülit tartışmalarıyla gündemi uzun süre meşgul etti.

Yılın gafları

Ata Demirer: Beyaz Show’da canlı yayına telefonla bağlanan bir seyirci, "Kız arkadaşın var mı" diye sorunca, "Ne yapıcan, vercen mi?" demişti.

Ebru Elver: Hayatında ilişkiler yaşadığını anlatmaya çalışırken, "Bakire değilim. Ay rahibe değilim" demişti.

Seray Sever: "Latife ve Fikriye" adlı tiyatro oyununu değerlendirirken, "Atatürk, hem Kurtuluş Savaşı’nı yapmış, hem de iki kadını birden idare etmiş. O bile böyleyse Türk erkekleri ne yapmaz" demişti.

Mazhar Alanson: "Beyaz Show"da canlı yayına telefonla bağlanan ve yaşının 41 olduğunu söyleyen seyirciye "Kaşaaar" demişti.

Mustafa Topaloğlu: Okan Bayülgen’in Makina’sında Tayfun Duygulu’nun çok konuşmasına kızıp, "Muhabbetin ağzına sıçtınız. Ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor" demişti.

Orhan Gencebay: "Popstar Alaturka" adlı yarışma programında Bülent Ersoy’un "Eskiden çapkın adamdı. Eşini de aldatmıştır" sözlerine, "Sevdiklerim benim dediğimi yapsın, yaptığımı yapmasın. Hayatımda tek insan vardı ve bu yüzden hayatın nimetlerinden faydalanamadım" demişti.

Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli: Deniz Seki’nin konseri sırasında çiçek vermek için sahneye çıkıp, "Deniz Hanım’ı kuliste gördüm, hiç selüliti yok" demişti.

Yılın en çok konuşulan çifti

Deniz Seki’nin Nazire Şenlendirici’yle evli Hüsnü Şenlendirici’yle yaşadığı aşk, bütün bir yıl boyunca manşetlerden inmedi.

Yılın yakalanması

Eşi Yavuz Demir’i geçen yıl kanserden kaybeden Sibiryalı Anna Demir’in eşinin kuzeni olan işadamı Teoman Demir ile bir gece kulübünden çıkarken yakalanması, çok konuşuldu.

Yılın bebeği

Yılın tartışılmaz en çok ses getiren haberlerinden biri de Leyla Kömürcü’nün sperm bankasından hamile kalması oldu. 5 bin dolar karşılığında hamile kalan Kömürcü, 2007’de bebeğini dünyaya getirdi.

Yılın ayrılanları

Alişan’la Sezin Erbil, nişanlanmalarına rağmen ayrıldı. Çiftin ayrılık sonrası konuşmaları günlerce haber oldu. Seda Sayan’ın Nihat Doğan’la ayrılığı da çok konuşuldu.

Yılın yumruğu

Teoman’ın, kendisini arkadan ittiğini iddia ettiği Takvim Gazetesi magazin muhabirini yumruklaması, yılın son günlerine denk geldi.

Yılın ihaneti

Tamer Karadağlı, iki dizide birlikte rol aldığı Deniz Uğur’la ilişkisi ortaya çıkınca hamile eşi Arzu Balkan’la yollarını ayırdı. Karadağlı’nın adı Uğur’la ayrıldıktan sonra "Fedai" dizisindeki rol arkadaşı Seda Sayan’la aşk dedikodularına karıştı.

Yılın kapışanları

Levent Kırca’nın "pornocu" dediği Ali Poyrazoğlu’nun "Şöhreti bitmiş hüzünlü karga" lafı ikili arasında uzun süren bir tartışmaya yol açtı.

Yılın en hırçınları

"Yaprak Dökümü" dizisi oyuncusu Tolga Karel ile Nihat Doğan, listede üst sıralarda yer aldı.

Yılın tartışması

İki dost, İbrahim Tatlıses’le Bülent Ersoy, canlı yayınlarda atıştı. Ersoy, "Popstar Alaturka" yarışmasında kameralara karşı parmağını sallayarak, Tatlıses’e, "Bu kadar kıskanç olma. Arkadaşın doğursa fena mı olurdu" diye seslendi! Tatlıses de, Ersoy’un bu sözlerine, "Bak Ersoy efendi, senin o parmağını alıp kulağını kaşırlar" diye yanıt verdi.

Yılın ayrılığı

Yılın son günlerinde şaşırtıcı bir ayrılık haberi geldi. Ferdi Tayfur ile 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır, ayrıldı.

Yılın dedikodusu

Helin Avşar’ın Arnavutköy’de bir çorbacıda bir erkekle seviştiği haberi, mahkemeye taşındı.

Yılın yasaklıları

Canlı yayında pantolan indiren M. Ali Erbil’le Huysuz Virjin olarak ekrana çıkamayan Seyfi Dursunoğlu.

Yılın şarkısı

Fatih Ürek seslendirdikten sonra herkesin okumak istediği "Hadi Hadi" şarkısı.

Yılın üzücü olayları

Barış Akarsu’nun "Yalancı Yarim" dizisinin çekimleri için gittiği Bodrum’da kaza geçirerek vefat etmesi milyonları hüzne boğdu. Yılın son günlerinde ünlü tiyatrocu Savaş Dinçel ve "Çocuklar Duymasın" dizisindeki Müzeyyen karakteriyle tanınan Ayşen Tekin’in ölümleri sanat camiasını çok üzdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!