2002’de sizi neler bekliyor

Güncelleme Tarihi:

2002’de sizi neler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2001 02:12

Önümüzdeki yıl hepimiz için 2001'den daha iyi geçecek. Ancak tabii her burcun yıl içindeki serüveni ayrı. Önemli kararları ne zaman vermelisiniz? Fırsatlar hangi ayda doğacak? Aşk hayatınız ne olacak? Yeni bir iş bulacak mısınız? Hayatınız hangi dönemde karışacak? Okuyun...

KOÇ


Yılın ilk yarısı hayatı sorgulamaya devam edeceksiniz, fakat ikinci yarısından itibaren sorularının cevabını bulmuş bir insanın bütün rahatlığına kavuşacaksınız. Ocak ayının ortalarından itibaren yeni atılımlar için harekete geçeceksiniz. Şubat'ın 11'ine kadar acele etmeyin. Bu devre proje geliştirmek, araştırma yapmak için çok uygun bir dönem. Daha sonra harekete geçerseniz atılımlarınızda başarılı olabilirsiniz. Genel olarak kararlısınız, güçlü istekleriniz var. 15 Mayıs-10 Haziran arasında sezgileriniz artacak ve yaratıcılığa yönelik projeler üzerinde çalışacaksınız. 15 Haziran'dan sonra hem aşk, hem de iş hayatınızda yepyeni bir dönem başlıyor. Ağustos'tan itibaren artık iyimsersiniz. Olumlu tutumunuzla şansı davet edecek, kariyerinizde yükseleceksiniz. Eylül dönemi yeni girişimler için pek uygun değil. Özellikle iş arkadaşlarınız ve akrabalarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Yeni girişimlerinizi 7 Ekim'den sonraya bırakmalısınız.


BOĞA


Yılın ilk yarısı sizin için verimli geçecek. Ancak Ocak ayında iletişim alanında zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ocak'ın ortalarından sonra aile, iş arkadaşlarınız ve girişimde bulunmak istediğiniz konularla ilgili karışıklıklar çıkabilir. Şubat'ın 11'ine kadar sürecek bu devrede karar vermek için acele etmeyin ve eski kararlarınızı hemen değiştirmeyin. Nisan ayı hem aşk, hem de parasal açıdan hareketli geçecek. İsteklerinizi anlatabilir, sevdiğinizin ve yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bu devrede karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Ağustostan itibaren hayatınızı ve içinde bulunduğunuz koşulları sorgulamaya başlayabilirsiniz. Aslında bazı sürpriz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Ancak bunları değerlendirmek için gayret göstermelisiniz. Ekim, Kasım ve Aralıkta duygularınızı zorlayacak gelişmeler olabilir, sevgi ihtiyacınız artabilir. Karamsar ve katı bir tavra girmeyin.


İKİZLER


Köklü değişimler bu yıl da devam ediyor. Satürn'ün yarattığı baskıdan büyük değişiklikler yaparak kurtulabilirsiniz. Bu sene hiçbir zaman olmadığı kadar kararlı ve disiplinlisiniz. Büyük sorumluluklar almanız gerekebilir ve bu nedenle sıkıntı duyabilirsiniz. 15 Mayıs-10 Haziran dönemi her açıdan ilginç gelişmelere gebe. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürprizler dönemi. Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar bugüne kadar bir türlü vazgeçemedikleri alışkanlıklardan ve baskılardan kurtulmayı başarabilir, köklü değişiklikler yapabilirler. Burcun ilk on günlük devresinde doğanların ilham kapıları ardına kadar açılıyor. Yaratıcılığa dayalı çalışmalar ve başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz. Son on günlük devrede doğanlar ise, sürpriz fırsatlarla karşılaşacaklar. Burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğanlar Ağustos'tan itibaren her açıdan son derece verimli bir döneme giriyor.


YENGEÇ


Duyarlılığınızın derinleştiği bir dönemdesiniz. Ocak ayında moraliniz zayıf olabilir fakat enerjinizle karamsarlıktan uzaklaşabilirsiniz. Hayatı sorgularken fazla derinleşmeseniz iyi olur. Aslında verimli bir dönemde bulunuyorsunuz. İsteklerinizi yükselttiğiniz anda fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Nisan ayında çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Hem aşk, hem de parasal açıdan beklediğiniz sonuçları alabilir, kazançlı çıkabilirsiniz. Haziran ise büyük beklentiler içine gireceğiniz bir dönem. Seyahate çıkabilir, sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri güçlendirebilir, atılımlar yapabilirsiniz. Tabii bu arada sabırsız ve öfkeli davranmaktan kaçınmalısınız. Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları ilginç gelişmelere sahne. Dikkat gerektiren konular ve yeni girişimler açısından zorlayıcı bir dönem. İçinizdeki sevgi duygusunu yoğun bir biçimde açığa çıkarabilirsiniz. Parasal konulara yönelik bazı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda aşk hayatınızda da yeni gelişmeler olacak.


Aslan


Bu yıl kariyer arzularınızın güçlendiği bir sene olacak. Ocak ayında iletişim araçları, sözleşmeler ve alınacak kararlar konusunda tedbirli olmalısınız. Özellikle 18 Ocak-11 Şubat döneminde dikkatli olun, aceleci davranmayın. Karar vermenizin zor olduğu bir döneme giriyorsunuz. Yeni atılımlarda bulunmak için acele etmeyin. Karşılaştığınız teklifleri dikkatli inceleyin. İletişim araçları, bilgisayar ve benzeri aletlerin sorun çıkarması yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve aile bireyleriyle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Ama sürprizler ve ilginç çekici kişiler de var. Temmuz ortalarından itibaren beklentilerin yaratacağı gerilim sizi zorlayabilir. Bu devrede seyahate çıkarak rahatlayabilirsiniz. Ağustostan itibaren statünüzü yükseltmek için güçlü bir istek duymaya başlıyorsunuz. Eylül ortalarından itibaren karamsar duygulara kapılabilirsiniz. Hayatınızı ve içinde bulunduğunuz koşulları sorgulayabilirsiniz. Özellikle Ekim-Kasımda moralinizi yükseltmek için gayret göstermeniz gerekiyor.


BAŞAK


Bu yıl sizin için köklü değişimler, büyük sorumluluklar ve ilginç fırsatlar dönemi. Ocak ayında enerji fazlanızı akıtmak için spor yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz. Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak için fırsatları değerlendirmeniz mümkün. Zorlayıcı etkiler yüzünden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, fakat her türlü sorunla başa çıkabilecek gücü içinizde bulacaksınız. Mayıs-Haziran döneminde tedbirli olmanız gerekiyor. Duygusal ve zihinsel karışıklığa neden olabilecek durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınız da etkilenebilir. Moralinizi bozmayın ve olayları akışına bırakmak için gayret gösterin. Ayrıca bu devre içinde parasal harcamalarınıza da özen göstermeli, bütçenizi aşan yatırımlara girmekten kaçınmalısınız. Aslında yeni bir girişimde bulunmak için sabırlı olmanız gerekiyor. 9 Haziran'dan sonra projelerinizi uygulamak için harekete geçebilirsiniz.


TERAZİ


Hayatınızı sorgulamaya devam edecek ve bu sırada kararlı bir tutum sayesinde karşınıza çıkan fırsatları kullanmayı başaracaksınız. Ocak ve Şubat ayları verimli geçebilir. Zihninizin derinliklerine yolculuk yapabilir ve geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı 11 Şubat'tan itibaren uygulamaya başlarsanız daha iyi olacak. Bu arada aşk potansiyeliniz yükselecek. Bu durum gerilim yaratabilir. Enerji fazlanızı çalışarak akıtabilirsiniz. Mayıs-Haziran dönemi yeni projeler oluşturmak açısından son derece verimli geçecek. İncelemeler, araştırmalar ve tanışacağınız insanlardan alacağınız fikirler üzerinde çalışarak geçirebilirsiniz. Ancak harekete geçmek için 17 Haziran'ı beklemenizde yarar var. Ağustos ayından itibaren keyifli bir döneme giriyorsunuz. Hem aşk, hem de parasal açıdan çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Kariyer arzuları duyacağınız fırsatlar dönemi başlıyor. 14 Eylülden itibaren düşünceleriniz derinleşebilir ve farklı istekler duyabilirsiniz. Bu sırada kararlarınızı değiştirmek için acele etmeyin. 7 Ekim'e kadar sabırlı olun ve gelişmeleri bekleyin. Sonra harekete geçebilir ve başarılı olabilirsiniz.


Akrep


Bu sene sizin için son derece hareketli ve ilginç gelişmelerle dolu bir yıl olacak. Ocak-Şubat dönemi düşüncelerinizi ve kararlarınızı zorlayabilecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Karar vermek ve harekete geçmek için pek uygun değil. İş arkadaşlarınız, komşularınız, organizasyonlar ve iletişim araçlarıyla ilgili bazı sorunlar çıkabilir. Fakat olumlu beklentiler içinde bulunarak bu zorlayıcı dönemi aşabilirsiniz. Tabii bu sırada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. 13 Şubat'tan sonra enerjiniz yükselecek ve rahatlamaya başlayacaksınız. Kafanızı ve duygularınızı karıştıran sorunlardan yavaş yavaş uzaklaşacaksınız, moraliniz yükselmeye başlayacak. Mart-Nisan aylarından kendinizi fazla zorlayabilirsiniz. Hem parasal, hem de aşk ilişkileriniz açısından tedbirli olmanız gerekiyor. Haziran ayında iyimser duygular içine girmeye başlıyorsunuz. İlginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ağustos'tan itibaren hayatı ve içinde bulunduğunuz şartları daha derin sorgulayabilirsiniz. Bu arada sert bir tavır geliştirmekten kaçının. Yılın ikinci yarısı hem aşk, hem de parasal açıdan son derece hareketli ve yoğun bir dönem olacak. Kasım-Aralık döneminde yeni bir aşk macerasına atılabilirsiniz.


Yay


Yaşantınızda önemli değişiklikler dönemi devam ediyor. Özellikle burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar köklü değişiklikler yapabilir. Ocak-Şubat döneminde aldığınız kararları ve geliştirdiğiniz projeleri uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Fakat, gelişmeler istediğiniz kadar hızlı oluşmayabilir. Acele etmeyin. Yılın ilk yarısı ağır geçen bir süreç olsa bile ikinci yarısı bu gayret ve emeğin ödüllerini almaya başlayacaksınız. Mayıs-Haziran dönemi hem aşk, hem de parasal açıdan sizi zorlayabilir. Öfkeli ve tahammülsüz davranmamalısınız. Ayrıca harcamalarınıza özen göstermeli ve bu dönem için şimdiden hazırlık yapmalısınız. Üzerinizde baskı yaratan olaylara karşı direncinizi ve isteklerinizi arttırmanız gerekiyor. Yakınlarınız ve iş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin.


OĞLAK


Karamsar duygularınız Ocak ayı ile birlikte dağılıyor ve kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için iyimser olmanız gerekiyor. Mart-Nisan dönemi enerjik ve istekli olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Haziran-Temmuz devresinde hayatı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz koşulların dışına çıkmak için büyük istekler duyacaksınız. Sabırlı olun ve geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Eylül-Ekim döneminde kafanız karışabilir. Bu dönem karar vermek ve harekete geçmek için pek uygun değil. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Olayları akışına bırakın ve harekete geçmek için 7 Ekim'i bekleyin. Bazı gelişmeler sizi zorlasa bile sonraki günlerde moraliniz yükselecek ve başarılı çalışmalar yapacaksınız. Kasım-Aralıkta yeni bir aşk macerasına atılabilirsiniz.


KOVA


Yoğun duygularla yeni yıla giriyorsunuz. Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz hareketleniyor. 18 Ocak-11 Şubat dönemi farklı projeler üretebilirsiniz. Fakat, hemen harekete geçmeyin. Yazılı anlaşmalar konusunda tedbirli olun. Yeni atılımlarınızı Şubatın ikinci haftasından sonra yaparsanız, başarı şansınız daha yüksek olacak. Nisan ayında sevdiğinize karşı biraz anlayışlı olmanız gerekiyor. Parasal konulara yönelik endişelerinizi yansıtmaktan kaçının. Nisan sonlarına doğru meydana gelen gelişmeler Mayısın ilk yarısı sizi harekete geçirecek ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. 15 Mayıs'tan itibaren çalışmalarınızın boyutu değişebilir. Araştırma, inceleme ve projelendirme çalışmalarınızın ödüllerini 3 Haziran'dan sonra almaya başlayabilirsiniz. Temmuz ortalarında büyük beklentiler içine girmeniz mümkün. Ağustostan sonra hayatı sorgulayabilirsiniz. Karamsar duygulara girmekten kaçının. Endişelerinizi sevdiğinize ve yakınlarınıza yansıtmaktan kaçının.


BALIK


Köklü değişimler ve zorlayıcı etkiler bu yıl da devam ediyor. Fakat aynı zamanda çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız ve bunları değerlendirmeyi başaracaksınız. Ocak ayında devam eden geriliminizi seyahate çıkarak akıtabilirsiniz. Mart ayında yeni gelişmeler meydana gelebilir. Enerjik ve kararlı bir tavır izleyeceksiniz. Nisan sonlarından itibaren başlayan karmaşık dönem Mayıs ayında devam ediyor ve Haziran'ın 9'unda bitiyor. Bu devrede kafanız karışabilir. Moralinizi bozmayın ve olayları fazla zorlamayın. Sevdiğinize anlayışlı davranmalı ve harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak durun. Faturalar, evraklar, iletişim araçları ve bazı el aletleriyle ilgili sıkıntılar duyabilirsiniz. Yakınlarınızla ve iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar meydana gelebilir. Yeni bir girişimde bulunmak için bu dönem pek uygun değil. Fakat, 9 Haziran'dan sonra harekete geçebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!