2000'lerin yıldızları

Güncelleme Tarihi:

2000lerin yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mayıs ayında birinci yaşını kutlayacak olan BIBA Dergisi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. ‘‘Yeni Jenerasyon Kadınların Dergisi’’ BIBA, birinci yaşını kutlamak amacıyla Türkiye'nin kendi alanlarında en başarılı isimlerinden 60'ını özel bir fotoğraf çekimi için bir araya getirdi. BIBA, 1998'in en başarılı isimlerini seçmek için okuyucular arasında 4 aydır anket yapıyordu. Ankete gelen yanıtlar 2000'li yılların Türkiye'sini kimlerin temsil edeceğini ortaya koydu. Dola yısıyla konsept BIBA uyucularınca değiştirilmiş oldu.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen çekimde yer alan isimler, ekonomiden gösteri dünyasına, sinemadan müziğe, operadan baleye, edebiyattan bilgisayar teknolojisine, spordan siyasete, mizahtan bankacılığa kadar her alandan seçildi.

Aralarında Tan Sağtürk, Sertab Erener, Nazlı İktu, Gürcan Dağdaş, Demir Demirkan, Ayşe Arman, Meltem Cumbul, Deniz Arman, Yeşim Chambrey, Aslı Erdoğan, Erdil Yaşaroğlu, Saruhan Özel, Cansu Akbel, Derviş Zaim, Şebnem Ferah, Leyla İpekçi, Demet Şener, Yelda İpekli, Gürkan Çetin, Yıldız Aras, Seyhan Gündüz, Birol Giray ve Sinan Göker'in de bulunduğu isimlerin seçimi sırasında dikkat edilen tek bir şey vardı: Söz konusu kişilerin ‘‘genç’’ olması ve 2000'li yıllarda çok büyük işler yapacaklarını şimdiden kanıtlamış olmaları.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!