20 yıllık evliliklerini kombine estetikle kurtardılar

Güncelleme Tarihi:

20 yıllık evliliklerini kombine estetikle kurtardılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 11:31

Müteahhit Erdal Zara ile modelist Sevda Zara 20 yıldır evli. Ancak büyük aşkla başlayan ilişkileri bir süre önce sekteye uğradı, evin tek konusu boşanma olmuştu.

Haberin Devamı

Mesude ERŞAN
 
Evliliklerine bir fırsat daha tanırken kendilerini de yenileme kararı aldılar. Erdal Zara 3, Sevda Zara 7 kere estetik operasyonuna girip tepeden tırnağa değişti. Birbirlerinin yeni hallerine tekrardan aşık olduklarını söylüyorlar. İşte Zara çiftinin öyküsü...

Sevda ile Erdal uzaktan akrabaydı. Aileler görüşse de gençler birbirini çok az tanıyordu. Sevda Erdal’ı uzaktan uzağa beğeniyordu. Ama Erdal hiç oralı değildi. Sevda’yı şişman bir kız çocuğu olarak hatırlıyordu.
Erdal bir gün evlerinin balkonunda genç bir kız gördü ve kıza tutuldu. O tanıyamamıştı ama aslında Sevda’nın ta kendisiydi kız. Çünkü en son yıllar önce gördüğü Sevda zayıflamış, çok ama çok değişmişti.
Devreye Erdal’ın ablası girdi. Aralarını yaptı, buluştular. Erdal çok etkilendi genç kızdan. Daha ilk randevuda “Tamam aradığım budur” dedi ve evlilik teklif etti. Teklif sürpriz olsa da yanıtı netti: Evet.

Haberin Devamı

BİR YIL NİŞANLI KALDILAR

Ancak aileler hızla alınan bu evlilik kararına nişanlılık freni getirdiler. Bir yıl nişanlı kalmalarına karar verildi. Ne Erdal Sevda’sız, ne Sevda Erdal’sız yapabiliyordu. Erdal her gün sabah 06.00’da soluğu nişanlısının Tarabya’daki evinde alıyordu. İki nişanlı bütün günü birlikte geçiriyorlardı. Erdal güzel nişanlısını herkesten kıskanıyordu. Sık sık kıskançlık krizleri geçiriyor, yasaklar koyuyordu. Bu kıskançlığından nikah da bir şey eksiltmedi. Sevda’yı gözünden bile sakınıyor, gündüz vakti dahi perdeler kapalı oturmasını, evden dışarı çıkmamasını istiyordu. “Saplantılı bir şekilde Sevda’ya sahip çıktım ve sevdim” diyor. Türkiye’de yaşıyorlardı, malum sadece gençler değil aileler de evleniyor! Anneler ilişkiye müdahil oldu. Karışmalar zaman zaman baskıya dönüştü. İlk yılları böyle bocalamalar, kavgalarla geçti.

ALDATTI, PİŞMANİYE İLE GERİ DÖNDÜ

Derken Tugay dünyaya geldi. Oğullarının bazı sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçirdiler. Aylarca hastanede kaldılar. Sevda’nın hasta oğluna aşırı bir ilgisi vardı. Evdeki ilgiyi de kaybeden Erdal bu sefer çapkınlık yapmaya başladı. Hem kıskanç, hem çapkın yani! Sevda’nın bundan haberdar olması uzun zaman almadı. Eşi giderek uzaklaşıyordu. Başka kadınlardan gelen notları ve telefonları da bulunca hazmedemedi eşinin yaptıklarını... Evleri ayırdı ve boşanma dilekçesini verdi. Ama bir yandan oğlunun baba özlemi, diğer yandan Erdal’ın kendini affettirmek için yaptıkları karşısında 3 ay direnebildi. Erdal bir kucak dolusu gül ve elinde bir kutu pişmaniyeyle, “Pişmanım” diyerek kapıya dayandığı gece yelkenleri suya indirdi.

Haberin Devamı

ERDAL’A SAÇ SEVDA’YA LİPO

Erdal, kendini affettirmek için mücevher, araba gibi armağanlardan lojistik destek aldı. Kıskançlığı devam ediyordu, arada eşinin internette dolaştığı sayfalara bakmadan edemiyordu. Yine dedektiflik yaptığı günlerin birinde Sevda’nın estetik cerrah aradığını fark etti. Tüm uğraşına rağmen istediği kiloya düşemeyen Sevda yağlarını aldırmak istiyordu.
Aslında Erdal’ın da kendi görünümüyle ilgili hoşnutsuzlukları vardı. Öncelikle saç ektirmek istiyordu. Araştırmaları sonucu plastik cerrahi uzmanı Dr. Hasan Fındık’a ulaştı. Randevu aldılar. Kombine ameliyatları birlikte planladılar. Hatta operasyonları bitişik ameliyathanelerde yapıldı. Erdal’a saç ekilirken, yan tarafta eşine liposuction yapılıyordu.

Haberin Devamı

ERDAL ZARA (41)
Hayatımız rutinden çıktı
· Saç ektirme
· Burun düzeltme
· Yağ çektirme
Estetik ameliyatlara kadar hayatımda ameliyat olmamıştım. Geçtiğimiz yıl, bel fıtığı ameliyatlarımı da saydığımda 5 kez bıçak altına yatmışım. Ama her şeye değer. Erkekleri evliliğin rutini sıkıyor. Ameliyat hayatımızı rutinden de çıkardı. Bizi görenler, sende bir değişiklik var diyor. Bulmaca gibi çözmeye çalışıyorlar.

SEVDA ZARA (40)
Eşim beni böyle seviyor
· Yağ çektirme (göbek ve kalça)
· Burun düzeltme
· Meme küçültme
· Göbek gerdirme
· Botoks
· Kırışıklara dolgu
Ameliyatlardan sonra 20 kilo verdim. Şimdi özgüvenim arttı. Eşimin de beni böyle görmeyi istediğini biliyorum. Erdal çalışmamı istemiyor. Yanında zaman geçirmemi tercih ediyor.

Haberin Devamı

BİRBİRİMİZİ YENİDEN KEŞFETTİK

Operasyonları yakınlarından saklıyorlardı. Ameliyatlardan sonra ağrılar olabiliyordu. O yüzden eve kapanıp, birbirlerine hastabakıcılık yaptılar. Hatta oğulları Tugay, “Yeter artık çok acı çekiyorsunuz!” diye sonunda isyan etti. Müdahalelerden sonra 7-10 gün canları yansa da hiç pişman olmadılar. Birbirlerinin yeni görünüşünden gayet hoşnutlar. “Hepsine değdi” diyorlar.
Bu arada birbirlerine olan hayranlıkları ve düşkünlükleri arttı. Kısa süre önce boşanmanın eşiğine gelen çift şimdi gün içinde dahi birbirlerinden uzak kalamıyor. Sevda hemen her gün soluğu eşinin işyerinde alıyor. Seyahat gibi nedenlerle ayrılıklarda ise cep telefonları hiç susmuyor. Erdal Zara, “İnce bir kadın görmekten memnunum. Gençleşmek de cabası. Herkes gençliğini özlüyor, biz de özledik ve ameliyatlarla geri getirdik” diyor.
Ameliyatların elbette bir maliyeti var. Erdal, “Orta sınıf bir araba parası kadar harcadık ameliyatlar için. Yine de pişman olmadığımızı söyleyebiliriz. Biz birbirimizi yeniden keşfettik, yeniden aşık olduk” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!