2 divayla anılmak hoşuma gidiyor

Güncelleme Tarihi:

2 divayla anılmak hoşuma gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2005 00:20

Görme Özürlüler Kitaplığı yararına yapılacak konser için İzmir’e giden piyanist Fazıl Say, biten evliliği ve aşk yaşadığı iddia edilen Zuhal Olcay ile Sertab Erener hakkında ilk kez konuştu.

Haluk da iyi dostum

n Medya, yılbaşı gecesi Zuhal Olcay ile Doğa Restoran’da baş başa yemek yediğimizi yazdı. O yemek 8 ay önce oldu. Yanımda eşim ve Zuhal Olcay vardı. En yakın arkadaşlarımdan biri. Hatta en birincisi. Beş yıldır tanışırız. Haluk Bilginer ile de iyi dostum. Maalesef ayrıldılar.

Hayatı paylaşıyoruz

n Benim Gülyar’dan boşanmam, Haluk ile Zuhal’in boşanmasının ardından aşk yaşadığımız iddiaları, yazılan ve çizilenler bizi üzdü. Gerçekten iyi dostuz. Sanatı, hayatın zorluklarını paylaşıyoruz. Benzeri hayatlardan geliyoruz. İkimiz de sahne sanatçısıyız. Birbirimize içimizi döküyoruz, dertleşiyoruz. Zuhal’le ortak noktamız çok.

Herkes tahmin eder

n Bir de Sertab Erener ile aşk yaşadığım konuşuldu. Bir erkek olarak Türkiye’nin iki divasıyla birlikte gösterilmek hoşuma gidiyor. Ama gerçek bu değil. Sertab’la benim ilişkim olmadığını herkes tahmin eder. Zuhal’le de boşandı diye yakıştırıyorlar. Bu ancak ciddi bir sevgilim olursa ortadan kalkar. Böyle bir kız da şimdilik hayatımda yok.

Buhranlar geçirdim

n Ayrıldıktan sonra çok zor dönemler, depresyonlar, buhranlar geçirdim. Psikoterapi görüyorum. Mutsuzum. Bunun en büyük nedenlerinden biri de yoğun programımdan dolayı kızımı az görüyor olmam. Sabah 06.00’da uyanıp uçağa yetişmeye çalışıyorum. Takside saçımı tarıyor, havalimanında tıraş oluyor, uçakta koku sürüyorum.

Yılda 120 konser evliliğimi bitirdi

Evliliğini noktaladığı eşi Gülyar Say’la 11 yaşından beri tanıştığını belirten Fazıl Say, ‘Bizimkisi çocukluk aşkıydı. 25 yaşında beraber olmaya başladık, iki yıl sonra evlendik. Beş yıl sonra da boşandık. Şimdi de iyiyiz. Prensesimiz, küçük kızımız Kumru için görüşüyoruz’ dedi.

Aramızda sevgi kalmamıştı

n Say şöyle devam etti: ‘Yürümemesinin ana nedeni yılda 120 konser vererek, evimde olamamam. Benim zor şartlar altındaki hayatım en büyük etken oldu. Sevgisizlik olduğu için noktalandı. Bazı insanlar yılda üç kez görüşür ama birbirlerini severler, evlilik devam eder. Ama bizim öyle değildi.’

TİBET’E GİDECEĞİZ

Fazıl Say, ‘Aşk, aile kavramları benim için ikinci planda. Belki de o yüzden dostlarım çok önemli. Zuhal Olcay ve bazı dostlarımla Tibet’te bir tatil yapmayı düşünüyoruz’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!