17 yıl sonra anne-oğul oldular

Güncelleme Tarihi:

17 yıl sonra anne-oğul oldular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 17:32

Nejat İşler ve Hale Akınlı, Kanal D’de ekrana gelecek “Keşanlı Ali Destanı” dizisinde, 17 yıl sonra tekrar, anne-oğul olarak buluştu.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, ilk bölümü 10 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek sezonun en iddialı yapımlarından “Keşanlı Ali Destanı” dizisinde, Keşanlı Ali’yi canlandıran Nejat İşler ile annesi Hasibe’yi canlandıran Hale Akınlı, 17 yıl sonra yeniden anne – oğul rolleri ile biraya geldiler.
 
Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı senaryosunu Özen Yula ve Özlem Havuzlu’nun kaleme aldıkları “Keşanlı Ali Destanı” dizisinin başrol oyuncularından Nejat İşler ve Hale Akınlı, 17 yıl sonra aynı projede, üstelik benzer rolle yeniden bir araya geldiler.Bundan 17 yıl önce, ilk kez “Şehnaz Tango” dizinde birlikte rol alan ve o dizide, anne- oğlu canlandıran ikili, “Keşanlı Ali Destanı”nda da anne – oğul olarak izleyicilerin karşısına çıkacaklar.
 
Keşanlı Ali’nin annesi Hasibe karakterini canlandıran Hale Akınlı, bu güzel tesadüf için çok mutlu olduğunu belirterek, “Nejat’ın yer aldığı dizilerdeki ilk annesi benim. Aradan geçen yıllar içerisinde, Nejat’ın yer aldığı projelerde bir daha hiç annesi olmamış.17 yıl aradan sonra Nejat’ın annesini oynamak yine bana kısmetmiş”  şeklinde konuştu. Nejat İşler ise, Hale Akınlı ile gerçek hayatta da, anne - oğul gibi yakın olduklarını belirtti. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı öyküsüyle, izleyicilerin yeni gözde dizisi olmaya aday olan “Keşanlı Ali Destanı”, 10 Aralık Cumartesi günü Kanal D’de ekrana gelecek            

Haberin Devamı

                                                                                                                                                                                         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!