14 Şubat’ı unutmayın

Güncelleme Tarihi:

14 Şubat’ı unutmayın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tüm dünyada ‘‘St. Valentine Day’’ olarak kutlanan ‘‘Sevgililer Günü’’ her yıl ülkemizde de coşkuyla yaşanıyor. Bunun için günlük kullanımın yanı sıra hediyelik eşyalar üreten firmalar ve oteller hazırlıklarını çoktan tamamladılar.

Mum ışığında kutlama

İstanbul’un en romantik otellerinden Four Seasons Hotel, bu yıl yine 14 Şubat Sevgililer Günü için seçkin bir paket hazırladı. Otelin avlusunda bulunan Seasons Restaurant ve şömineli oda Blue Lounge’da sevgililere mum ışığı ve canlı müzik eşliğinde sunulacak özel mönü şef Carlo Bernardini ve ekibi tarafından hazırlanacak.

Kalpli kolyeler

Sevgililer Günü’nde kalbiniz Diamond Mücevherat’ın kalpli kolyeleri için atacak. Diamond Mücevherat’ın sahibi ve tasarımcısı Naci Şenocaklı’nın özel olarak hazırladığı kalpli kolyeler, Diamond’un Akmerkez, Nişantaşı ve Galeria mağazalarında satışa sunuldu. Bu özel koleksiyon içinde kalp şeklinde tektaş ürünler de bulunuyor.

Cama yazılan aşk

Cam eşyanın önemli isimlerinden Paşabahçe; cama, kırmızı ve altın kalpler ile sevgi temasını işledi. Şampanyadan şaraba kadar kullanılabilen tüm ayaklı kadehlerde bardak ile ayak kısmının bağlantı noktasında yer alan kalpler sevgilerin daha sürekli olması için mesajlar veriyor. Bununla birlikte kristalden yapılmış resim çerçeveleri ve özellikle bayanlar için üretilen parfüm şişeleri ise bu yıl ağırlıklı olarak tercih edilen hediyelikler arasında yer alıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!