14 Şubat’a 14 ÖNERİ

Güncelleme Tarihi:

14 Şubat’a 14 ÖNERİ
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Gün Aziz Valentine’in günü, atlamaya gelmez. Sair günler neyse ama 14 Şubat ‘güzellik’siz olmaz... Olursa da iyi olmaz. Eğer olay çıkmasın istiyorsanız işte size 14 öneri...

Mönüde aşk var

Siz de aşka giden yolun önce mideye uğradığını düşünenlerdenseniz The Marmara’nın önerisine kulak verin. Otelin içinde yer alan Panorama Restaurant Sevgililer Günü için özel bir mönü hazırlığında.

Küçük sırlar

Tiffany & Co çok ünlü bir mücevher markası. Ve çok ünlü bir tasarımcısı var: Paloma Picasso. ‘Her kalpte bir sır gizlidir’ sloganından yola çıkan Paloma Picasso, Sevgililer Günü için özel bir koleksiyon hazırlamış. Adını da ‘küçük sırlar’ koymuş.

Tayland esintileri

Sevgililer Günü’ne tayland katkısı: Lezzetli yemekler ve özel bir şov. Sai Thai’de Taylandlı aşçıların hazırladığı mönü, Thai müziği ve özel olarak yurtdışından getirilen dansçıların şovları eşliğinde bayan garsonlar tarafından sunulacak.

Sevgililer yarışıyor

Radio Contact aşıklar gününü bir yarışmayla karşılıyor. Paris seyahatinden güney sahillerinde tatile, kozmetik malzemelerinden çeşitli butiklerin giysilerine kadar zengin bir armağan yağmuru var. Radio Contact’ın 91.1’den yayın yaptığınız da belirtelim.

Şampanyalı karşılama

Kuruçeşme Divan Lokantası 14 Şubat gecesini şampanya ve kanape ikramıyla başlatıyor. Mönünün giriş yemeği deniz mahsülleri. Vanilyalı dondurma ve taze çilek ile milföy keman eşliğindeki gecenin ‘tatlı’ dakikaları. Geceyi Divan’da geçirenleri hoş bir sürpriz daha bekliyor. Düzenlenen çekilişi kazanan 3 çift, 15 Şubat günü saat 14.00’e kadar sürecek pazar kahvaltısının konuğu olacak.

Parfümün dansı

La Maison 14 Şubat’ta kırmızıya bürünüyor. Dekorasyonunu Sevgililer Günü için yeniden düzenleyen Fransız restoranı renk tercihini, yüksek dozda aşkı temsil eden kırmızıdan yana kullanmış. Şık bir yemek sonrası cüzdanınızdan (kredi kartı da olabilir) çıkması muhtemel para 15-20 milyon lira civarında.

Sihirli mum, kırmızı güller

Özel mönüsü, sürpriz hediyesi ve piyanist Mario Scapecchi’nin serenadlarıyla Fransız-Thai restoranı Citronelle; sihirli mumu, kırmızı gülleri ve şef Bourdon’un hazırlayacağı aşk iksiri reçetelerle Californian Brasserie...

Sertifikalı kutlama

Armada Otel’de Valentine’s Day pek renkli geçeceğe benzer. Radio Bar’da özel kokteyl. Yani 50’li yılların dekorunda sevgiliniz ve siz...

Eros şahidiniz olsun

Aşk, Eros’u çağrıştırır. Eros da aşkı. Modern zamanlarda bile aşkın tanrısıdır hâlâ Eros. Gilan Mücevher de Eros’u unutmadı, St. Valentine’s Day için Eros figürlü, pırlantalarla bezeli mücevherler hazırladı.

Mutluluk ayrıntıda gizlidir

Home Store’da indirim başladı. Yolu Akmerkez’den geçenler Sevgililer Günü’nden önce bir de Home Store’a uğrayacak. Massimo Dutti’de çalışan genç kadın ve erkek için şık modeller, Free’de genç kızlara yönelik iddialı kesimler, Sach’ta popüler çizgiler taşıyan koleksiyonlar sizi bekliyor.

Birlikte uzaklara

Şile-Ağva’daki Yeşilçay, bisiklet ve kano gibi doğa sporlarına da uygun. Baş başa, hoş bir kaçamak şansı sunan, iki günlük Yeşilçay gezisini Arnika düzenliyor.

Mavi posta mesajları

Mavi Jeans, kişiye özel bir mesaj servisi oluşturdu. 7-13 Şubat tarihlerinde Mavi Jeans’in Akmerkez, Beyoğlu, Galleria, Yenibosna, Osmanbey ve Beyazıt’ta mağazalarına uğrayan herkes, özel tasarlanan kartlar aracılığıyla sevdiğine mesaj iletebilecek.

Onunla baş başa

Çift kişilik delux odalarda konaklama, saat 14.00’e kadar geç çıkış imkanı, pazar brunch’ı, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk hamamı, sauna ve fitness center’ın bulunduğu sağlık ve spor merkezinden ücretsiz yararlanma olanağı; Taksim ve Akmerkez’e belirli saatlerde servis ve 14 Şubat akşamı Kazan Restaurant’ta Sevgililer Günü yemeği...

Müzik iyi gelir

Philips’in hediye seçenekleri müzikle arası iyi olanlara ya da arayı düzeltmek isteyenlere.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!