14 Ekim Pazartesi için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

14 Ekim Pazartesi için Teklif(siz)lerimiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2002 09:39

- Hafta sonunu gezerek ve dinlenerek geçirdikten sonra, pazartesi işe geri dönmek zor olsa da, bunalıma girmenize hiç gerek yok. Güne güzel bir kahvaltıyla başladığınız zaman, herşeyin gözünüze daha kolay gözükeceğine emin olabilirsiniz. Taze sıkılmış portakal suyu, tost ve çilek reçeli... Pazartesi kabusu mu? Size vız gelir!

- İş hayatı, evde bizi bekleyen işler ve sosyal etkinlikler derken dinlenmeye vakit ayıramıyoruz çoğu zaman. Bu akşamı tamamen kendinize ayırmaya ne dersiniz? Eve gelir gelmez, üzerinize rahat giysiler geçirin ve koltuğunuza gömülüp canınız ne istiyorsa onu yapın. İster televizyon seyredin, ister kitap okuyun ama ne yaparsanız yapın günlük hayatta canınızı sıkan olayları unutup kafanızı boşaltın.

- Gazeteci Hakan Akpınar’ın Nasıl Gazeteci Oldular? adlı kitabı otuz üç gazetecinin anılarından oluşuyor. Bekir Coşkun, Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı, Hasan Pulur, Hakkı Devrim, Ayşe Arman, Serdar Turgut, Duygu Asena... gibi ünlü gazetecilerin başından geçen ilginç olaylar ilginizi çekiyorsa, Ümit Yayıncılık’tan çıkan kitabı bir an önce kitaplığınıza ekleyin.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!