10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 17:35

Nerede okuyacak?

Hakan Altun, Tarabya Filiz Restaurant’ta annesi Meral ve kızkardeşi Seda Altun ile yemek yerken objektife takıldı. Ebru Gündeş ile ilişkisini gizlemeyen Altun, ‘Ebru’ya kasetinde okuması için üç şarkı verdim. Bir de özel şarkı yazdım onun için ama kasette bu yer almayacak’ dedi.

Şenay’ı sormayın

Şenay Akay’dan resmen boşanan Buğra Özçetin, Taksim Dali Bar’daydı... İçeride birlikte eğlenen Özçetin ile kız arkadaşı mekandan da yine birlikte ayrıldı. Patlayan flaşlara tepkisiz kalan Özçetin, ‘Bana Şenay’ı sormayın, o iş bitti’ dedikten sonra oradan uzaklaştı.

Yine yalnız

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Okan Bayülgen’in fotoğraf çekimleri için yurtdışına gitmesi nedeniyle yalnız kalan Deniz Seki, birkaç gece önce menajerleriyle Etiler Şamdan Bar’da eğlendi. Sevgilisi Bayülgen’le yeniden barışıp bir araya gelen Seki’nin keyfinin yerinde olduğu gözlendi.

Komik adam

Mustafa Topaloğlu, Karadenizli arkadaşı Necdet Yetim’in sahibi olduğu Tarabya Sisore Restaurant’ın açılışında yaptığı esprilerle geceye renk kattı. Fırıncı kıyafeti giyen Topaloğlu, manken Özlem Sepetçioğlu’nu fırına sürmeye kalktı, sonra da ‘Pişirmeden bir şey yemeyeceksin’ diyerek çevresindekileri güldürdü.

Müteahhitine döndü

Gizem Özdilli bir dönem aşk yaşadığı müteahhit sevgilisi Osman Erdemir’e döndü. Erdemir ile Deniz Akkaya’nın geçtiğimiz haftalarda bir balıkçıda yemek yerken görüntülenmeleri üzerine ‘Benim eski sevgililerim kıymete bindi’ diyen Özdilli, geçtiğimiz gün sevgilisiyle Beyoğlu Nu Pera’daydı... Çift birlikte geldikleri mekandan yine birlikte ayrıldı.

Çocukların yüzleri gülsün

20. kuruluş yılını kutlayan Hasbro Intertoy, Devlet Hastaneleri’nde tedavi gören çocukları mutlu etmek adına ‘Küçük yüzlerde büyük bir gülümseme’ kampanyası başlattı. Kampanyanın ilk adımı da SSK Vakıf Gureba Hastanesi’nde atıldı. Bu girişime destek vermek isteyen Merve İldeniz ile minik kızı Leyla da oradaydı. İldeniz ve kızının katılımıyla renklenen Hasbro Intertoy çocuk oyun odası açılışında, minikler uzun bir zamandan sonra gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Çocuk için erken

Yeşim Palandüz, iki yıl önce evlendiği Levent Erünsal’la mutlu. Urban Bug’un üçüncü kuruluş yıldönümü partisinin yapıldığı Maslak Venue’ye gelen çift, mutluluk pozları verdi. Palandüz, ‘Hala mankenliği sürdürüyorum. Çocuk için henüz erken, birkaç yıl sonra düşünebiliriz’ diyor.

Bana gül verdi

Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu çifti geçtiğimiz hafta Tarabya Kıyı Balık Restaurant’ta baş başa yemek yediler. Çilingiroğlu, eşi Avşar’a içeride çiçek satan kadından gül alıp vermiş. Hülya Avşar çıkışta çocuklar gibi şendi.

Uykusunu alamamış

Nefise Karatay ve sevgilisi Murat Varol, haftasonunda yanlarına Pınar Tezcan ile sevgilisi Talip Öztürk’ü de alarak Şamata Bar’a gittiler. Kızlar, Arto’nun şarkılarına eşlik ederlerken gözler Metro Turizm’in sahibi Talip Bey’e takıldı. Öztürk gece boyunca esneyip durdu ve bir an önce mekandan ayrılmanın yollarını aradı.

Her yerde tanınıyorlar

Düşük beyan göstermek yüzünden Maliye ile sorun yaşayan ve yapılan araştırmalar sonunda 150 milyar lira vergi ödeyeceği açıklanan Tamer Karadağlı’nın, şimdi de sahip olduğu Hummer jeep yüzünden başı ağrıyor. Hummer marka jeep’lerin toplatılması kararından sonra o aracı kullanmaz olan Karadağlı, Porshe ve Lincoln jeep’leriyle trafikte görülmeye başlandı. Birkaç gün önce arkadaşlarıyla Taksim’deki Nu Pera adlı mekanda eğlenen Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, çıkışta plakalarıyla dikkat çekti. Mekanı iki ayrı araçla terkeden çiftin birinde 34 TK 808, diğerine ise 34 TK 665 plakalı jeep vardı. Çift daha sonra Beşiktaş’taki kokoreççide buluştu.

Gözleri bozulmuş

Meltem Hakarar’la iki yıl evli kalan Avi Behar şiddetli geçimsizliği sebep göstererek iki yıl önce bu evliliği bitirmişti. Behar, bir yıldır Aylin Hanım’la birlikte. Ortak iş projesinde tanışan Behar ile sarışın sevgilisi geçtiğimiz gece Wanna’da eğlendiler. Çıkışta da objektiflere poz verdiler. Behar’ın gözlük numarasının ilerlediği görüldü.

Mavi Yeşil

Ersin Öztürk, Mavi-Yeşil adını verdiği albümünü çıkarttı. 12 şarkıdan oluşan bu albümde yer alan söz ve müzikler Ersin, Özkan Turgay, Sevtap Bayer ve Dr. Murat Topaloğlu imzası taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!