10 maddede BB ve CC kremler

Güncelleme Tarihi:

10 maddede BB ve CC kremler
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 11:47

BB ve CC kremler, cilt bakımı ve makyajda yeni trend. Peki ne işe yaradıklarını, bu kısaltmaların ne anlama geldiğini, aralarında ne farkı olduğunu biliyor musunuz?

Haberin Devamı

 


1. Her ikisi de cildin anlık olarak daha iyi görünmesini sağlamak için geliştirilmiş formüller.
2. BB, Blemish Balm’ın kısaltması. CC ise Color Control’un.
3. CC Kore’de, BB Almanya’da geliştirildi.
4. BB Avrupa ve ABD’de, CC ise Asya’da popüler.
5. Her iki ürün de nemlendiriyor, problemli bölgeleri hedef alıyor, koruyor, cilt tonunu düzenliyor, aydınlatıyor.
6. BB kremler ayrıca kusurları kapatıyor, dokuyu pürüzsüzleştiriyor.
7. CC kremler daha hafif, daha doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor.
8. İsim haklarından dolayı CC ve BB’nin açılımı ülkeden ülkeye ya da markadan markaya değişebiliyor. Correcting Comso Cream, Beauty Balm, Complete Correction gibi
9. Her ikisinin de pazarı hızla büyüyor, hemen hemen tüm kozmetik markaları birer ürün çıkarıyor
10. Erkekler için üretilmiş olanları da var.
 
NEREDEN BULURUM
 
10 etki 1 ürün
 
     Â
 Â
Physicians Formula’nın Süper BB Krem’i, cildiniz için gerekli tüm bakımı aynı anda sunuyor. Nemi sağlar, SPF 30 faktörü sayesinde UVA- UVB ışınlarına karşı cildi korur, çizgi bakımını yaparak renk tonu düzensizliklerini ortadan kaldırır, makyaj görevi görür. İçeriğindeki antioksidanlarla cildi besleyerek, nemlendirir ve cilde parlak bir görünüm verir. Eczanelerden 70 TL’ye satın alabilirsiniz.
 
Sivilce önleyici etki
 
               Â
Murad’ın tüm cilt tonlarıyla uyumlu teknolojisi ve renkli formülü ile cilde sağlıklı bir renk ve pürüzsüzlük kazandırmayı destekleyen makyaj bazı, aynı zamanda yağ salgılanmasını kontrol ederek cildi matlaştırmaya, slisilik asit ile sivilcelerin oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Formülündeki Pore Factor 5 ile belirgin gözeneklerin görünümünü azaltmayı, Prebiotic Complex ile zararlı bakterilere karşı cildin direncini artırmayı destekliyor. Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control’ün fiyatı 134 TL. Evzanelerde bulabilirsiniz.
 
 
Bebek cildi etkisi
 

Haberin Devamı

Garnier BB Krem, tüm cilt tiplerine uygun. Nemlendirme sağlarken hızlıca emiliyor ve etkileyici bir kokusu var. Temiz cilde uyguluyorsunuz, iddia o ki 30 saniyede bebek cildi etkisi yaratıyor. Nemlendirirken ciltte oluşan parlamayı engelliyor, gözenek ve kusurları gizlemeye yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan C vitamini anti-oxidant etkisi ile cildi aydınlatıyor. Güneşe karşı koruma özelliği de var. Fiyatı 19.90 TL.
 
 
Sağlıklı kapatıcı
 
 
 
Dermalogica’nın Sheer Tint SPF20 ve Cover Tint SPF20 adlı ürünleri cilt bakımı ve güneşten korumanın yanı sıra, üç ayrı ton ve iki farklı seviyede kapatıcılık sunuyor. Her cilt tipi için kullanılabiliyor. Daha ince kapama isteyenler Sheer Tint spf20, daha yoğun kapama isteyenler Cover Tint SPF20’yi alsın. Sheer Tint SPF20, cilt tonunu dengelerken, makyajsız izlenimi veren bir görüntü sağlıyor. Açık, orta ve koyu gibi farklı tonları sağlayan doğal toprak mineralleri içeriyor. Antioksidan Zeytin Ekstresi, serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olurken, dokuları strese karşı koruyor. Ceviz tohumu, cilt yenilenmesini destekliyor. Ayrıca cildin elastikiyetini ve sıkılığını sürdürmeye yardımcı olan kolajen ve elastinin bozulmasına karşı mücadele eden bioflavonoidler bakımından zengin. İnci Tozu berrak ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

Haberin Devamı

Cover Tint SPF20 ise nemlendiricili fondöten. Yumuşak, orta hafiflikteki yapısıyla cilde çok kolay uygulanıyor, uzun süre kalıcılığını koruyor ve ayarlanabilen kapatıcı özelliği ile istenilen kapatıcılıkta bir görünüm elde edilebiliyor. Nylon tanecikleri ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor ve mat görünüm için ciltten fazla yağı emiyor. Doğal Demir Oksitler gözenekleri tıkamadan ve ciltte kalın bir görünüm oluşturmadan ürüne 3 farklı  ton sağlıyor. Her ikisini de eczanelerde 190 TL’ye bulabilirsiniz.
 
 
Gözaltı morluklarına son
 
 
 
 
Nivea BB Krem, mineraller, provitamin B5 ve makyaj dokunuşu içeren formüle sahip. Cilt tonunu eşitleyip gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Pürüzler, lekeler, yorgunluk belirtileri, göz altı morlukları, renk farklılıkları, kırmızılık görünümü ve ince çizgiler gibi cilt kusurlarını kapatıyor. Cildin doğal tonunu destekleyerek aydınlatıyor, Güneyin zararlı ışınlarından da koruyor.
 
http://twitter.com/alısveriscadisi


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!