1. sınıf fahişe gibi giyiniyorum

Güncelleme Tarihi:

1. sınıf fahişe gibi giyiniyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2010 09:24

Haberin Devamı

1. sınıf fahişe gibi giyiniyorum                                           

Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran gençlik dizisi “Gossip Girl”de rol alan Taylor Momsen, müzik çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. The Pretty Reckless grubunda şarkı söyleyen 17 yaşındaki Momsen, sıra dışı giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün külotlu çorabının üzerine giydiği uzun sweatshirt’üyle New York sokaklarında dolaşırken objektife takılan genç şarkıcı ve oyuncu, Spin dergisine tarzı hakkında ilginç bir açıklama yaptı: “Birinci sınıf bir fahişe gibi giyiniyorum. Kışkırtıcı görünüyorum, fakat bu beni iyi hissettiriyor.”

Kabuğunu kırdı
“Meet the Parents” (2000) ve “Meet the Fockers” (2004) adlı komedi filmlerinin devamı niteliğinde çekilen “Little Fockers”da rol alan Jessica Alba, Cosmopolitan dergisi için objektif karşısına geçti. Yumuşak yüz hatları ve kızına gösterdiği ilgiyle masum bir imaj sergileyen Alba, derginin eylül sayısı için birbirinden seksi pozlar verdi.

Haberin Devamı

Hepsi bir arada
Vogue dergisi, eylül sayısı için Miranda Kerr, Hayden Christensen, Seth Meyers, Dakota Fanning, Rachel Weisz ve Naomi Watts’ı bir araya getirdi. Altı ünlü isim, derginin geleneksel olarak düzenlediği “Fashion’s Night Out” adlı etkinlik için New York’taki 30 Rockefeller Center’ın çatısında objektif karşısına geçti.

Tatil dönüşü
“Alacakaranlık” filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Robert Pattinson ve Kristen Stewart, baş başa tatile çıktı. Montreal’de birkaç gün geçiren ikili, tatil dönüşü Los Angeles Havaalanı’nda görüntülendi.

 

Ben oyuncuyum politika ve din konuşmam
Julia Roberts, son filmi “Eat Pray Love”ın tanıtımı için Japonya’ya gitti. Tokyo’da düzenlenen basın toplantısına katılan 42 yaşındaki oyuncu, dini inancı hakkındaki soruyu “Annem 22 yıl önce bana ‘Sen bir oyuncusun, sadece oyna; politika veya din hakkında konuşma’ demişti” diyerek yanıtsız bıraktı.

Dr. Mark doktorda
“Grey’s Anatomy” dizisinin yıldızlarından Eric Dane, Beverly Hills sokaklarında objektife takıldı. Dizide Dr. Mark Sloan rolüyle birçok hastayı tedavi eden Dane, bu kez doktor randevusundan çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Nişanı attılar
Marilyn Manson ile oyuncu nişanlısı Evan Rachel Wood’un bir dargın bir barışık süren ilişkileri sona erdi. Amerikan People dergisinde yer alan habere göre, çift nişan yüzüklerini geçtiğimiz hafta çıkardı. Marilyn Manson’ın ayrılık acısını arkadaşlarıyla gecelerde hafifletmeye çalıştığı konuşuluyor...

Çekimler başladı
Kim Kardashian ve Adrian Grenier aynı projede buluştu. Amerikan HBO kanalının sevilen dizilerinden “Entourage”daki Vincent rolüyle tanınan Grenier, yönetmenlik yaptığı yeni reality show’da Kardashian’a da rol verdi. Yeni iş arkadaşları, geçtiğimiz gün Los Angeles’ın en popüler mekânlarından Robertson Bulvarı’nda çekim yaptı.

Haberin Devamı

Boya badana yaptı
Amerikalı oyuncu Claire Danes, boyacı oldu! Oynadığı yapımlarda rolden rolde giren Danes, bu kez boyacı kılığında karşımıza çıktı. Fakat bu sefer bir film ya da dizi için değil, Valspar adlı boya markasının reklamı için kameralar karşısındaydı.

Sürpriiiz
“Glee” müzikalinin oyuncularından Mark Salling, 28’inci doğum gününü kutladı. Geçtiğimiz çarşamba günü French Connection markasının sonbahar koleksiyonunun sergilendiği moda şovuna katılan Salling, arkadaşlarının kendisine yaptığı sürprizle şaşkına döndü. Salling, kendi fotoğrafıyla süslenen ve üzerinde “Glee” yazan pastayı görünce oldukça sevindi.

2011 yazı
Brezilyalı model Gisele Bündchen, yine seksi pozlarıyla gündemde. Hope adlı iç çamaşırı markası için objektif karşısına geçen 30 yaşındaki güzel model, 2011 yazı için hazırlanan tasarımları tanıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!