1 Mayıs beni korkuttu

Güncelleme Tarihi:

1 Mayıs beni korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2008 00:00

Playboy'un 2004 yılında 50. yıl kapak güzeli seçilen Amerikalı Shannon, Ankara' da DJ'lik yaptı.

Haberin Devamı

Playboy dergisinin 2004 yılında 50. yıl kapak güzeli seçilen Amerikalı DJColleen Shannon, Ankara'nın gözde eğlence mekanı Dablyu'da DJ'lik yaptı. 1Mayıs günü İstanbul'da olan Shannon, "İstanbul'da izlediğim olaylar karşısında biraz korkuya kapıldım" dedi. 

Bu Türkiye’ye ilk gelişiniz mi?

- Evet.

Türkiye hakkında ne biliyorsunuz?

- Açıkçası çok fazla şey bildiğimi söyleyemem. Daha önce Ürdün’e gitmiştim. Coğrafi olarak Türkiye’nin Ürdün’e yakın olduğunu biliyordum. Ama hiçbir zaman Türkiye’yi bir Arap ülkesi olarak düşünmedim. Amerika’da

1 Mayıs beni korkuttu
bazı arkadaşlarım Türkiye’ye daha önce gelmişti. İnsanların çok sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu onlardan öğrenmiştim.

Haberin Devamı

1 Mayıs’ta İstanbul’da mıydınız?

- Evet. Menajerimle birlikte Ortaköy’ü gezdik. Boğaz’ın muhteşem manzarasından çok etkilendim. Ama buradaki menajerimiz, 1 Mayıs nedeniyle birçok yerde gösterilerin yapıldığını söyledi. Bu yüzden İstanbul’u gezme imkanımız olmadı.

Gösterileri gördünüz mü?

- Evet, televizyondan izledim. Açıkçası dünyanın birçok yerinde 1 Mayıs’ın bayram olarak kutlandığını düşünüyordum. İstanbul’da izlediğim olaylar karşısında biraz korkuya kapıldım. Yaşanan üzücü olaylar beni biraz endişelendirdi.

Uzun süredir DJ’lik yapıyorsunuz. Playboy güzeli seçilme hikáyenizi anlatır mısınız?

- Yaklaşık 10 yıldır DJ’lik yapıyorum. Alaska’da doğdum. 2001 yılında oyunculuk yapmak için Los Angeles’e taşındım. Bazı Hollywood filmlerinde küçük roller aldım. Aynı zamanda DJ’lik yapmaya da devam ediyordum. Bu sırada Playboy seçmelerine çağrıldım. Beni cast ajanslarından bulmuşlar. DJ’lik ve oyunculuk kariyerim için Playboy güzeli seçilmenin iyi olacağını düşündüm ve seçmelere girdim. Sonrasında da zaten 50. yıl kapak güzeli seçildim.

Bu bir dönüm noktası mı oldu?

- Kesinlikle öyle. Çünkü dünyaya açılmak istiyordum. Playboy güzeli olmak beni çok daha popüler yaptı. Sadece Amerika’da tanınırken, bütün dünyada tanınır hale geldim. Bu da DJ’lik ve oyunculuk anlamında işime yaradı. Daha çok teklif gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Oyunculuk, sunuculuk ve DJ’lik gibi pek çok işi bir arada yapıyorsunuz. Ancak Playboy güzeli olmak bunların biraz önüne geçiyor. Playboy güzeli olarak anılmanın sizi rahatsız ettiği oldu mu?

- Playboy güzeli olmanın hiçbir kötü ya da rahatsız edici tarafını görmedim. Kariyerim için iyi olacağını düşündüğümden seçmelere girmiştim ve öyle de oldu. Hedeflerime ulaşmamda bana büyük katkısının olduğunu söylemeliyim. 10 yıldır DJ’lik yapıyorum. Ama Playboy güzeli olduktan sonra dünya genelinde turnelere çıkmaya başlayabildim. Playboy, bana birçok kapının açılmasında yardımcı oldu.

Bundan sonraki kariyer planlarınız neler?

- Önümüzdeki üç yıl içinde dünyanın en iyi kadın DJ’i olmak istiyorum. Şu an en iyi kadın DJ Sandra Collins. Kariyer planlarımda DJ’lik ön planda ama gelen teklifleri de değerlendiriyorum. Bazı televizyonlarla çeşitli programlar için görüşme aşamasındayız. Yakın bir zamanda "DJ Reality Show" adında bir programın sunuculuğunu yapmaya

/images/100/0x0/55ea587ef018fbb8f879ec0e
başlayacağım. Oyunculuk da benim için önemli, ama önce kendimi DJ olarak zirvede görmek istiyorum.

Haberin Devamı

Daha önce bazı filmlerde oynamıştınız. Genelde nasıl rollerdi?

- Evet ama şimdiye kadar oynadığım hiçbir filmde aradığım rolü bulamadım. Tipik aptal sarışın rolünü oynamak istemiyorum. Oyunculuk eğitimi aldım. Daha anlamlı ve ağır rollerde oynamak istiyorum. Hayallerim arasında en iyi kadın oyuncu dalında Oscar kazanmak da var.

Örnek aldığınız bir oyuncu var mı?

- Hayır, yok. Çünkü ben farklı olduğumu düşünüyorum. Başkasına benzetilerek ya da ismimin başkasıyla birlikte söylenerek anılmasını istemiyorum. Beğendiğim oyuncular elbette var, bir isim vermek gerekirse Kate Blanchett aklıma gelen ilk isim olur.

1 Mayıs beni korkuttu
Son olarak erkek arkadaşınız var mı?

- Pek çok kişi bu sorunun cevabına üzülecek, ama uzun süredir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Adı Oren Levy. Aynı zamanda menajerim. Evlilik planları yapıyoruz, ancak ne zaman evlenebiliriz bilmiyorum.

Haberin Devamı

Röportaj ve Fotoğraflar: Haşim Kılıç

Soyunmak istemiyorum

İnsanların sizden beklentileri ne yönde?

- Birçok insan benden soyunmamı istiyor. Ama ben, soyunmak ve fiziksel görüntümle ön planda olmak istemiyorum. Playboy güzeli olmanın rahatsız edici tarafı bu olsa gerek.

Niki Belluci’yi tanıyor musunuz?

-  Bazı videolarını izlemiştim ve gazetelerde okumuştum.

Kabinde yaptığı çılgın şovlarla tanınıyor. Siz de çılgınlık yapıyor musunuz?

- Soyunmayı kastediyorsanız, ben öyle çılgınlıklar yapmıyorum. Daha sorumlu davranıyorum. Üstsüz DJ olarak tanınmak sanırım iyi bir şey olmazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!