1 ay koltuk değneğiyle gezecek

Güncelleme Tarihi:

1 ay koltuk değneğiyle gezecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 03:00

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanan fenomen dizi “Aşk-ı Memnu”, ekrana veda ediyor. “Bihter, romandaki gibi intihar edecek mi?” sorusunun yanıt bulacağı son bölüm, bu akşam yayınlanacak.

Haberin Devamı

HALK AŞK-I MEMNU'NUN FİNALİNİ "YAZDI"

İki senedir Kanal D’de yayınlanan ve her perşembe akşamı dizi tutkunlarını ekrana bağlayan “Aşk-ı Memnu”, sona eriyor. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı reyting rekortmeni dizinin merakla beklenen final bölümü, bu akşam yayınlanacak.
Bihter intihar edecek mi
Bihter’in romandaki gibi intihar mı edeceği, yoksa farklı bir finalin mi yazıldığı sorusu da, detayları sır gibi saklanan bu bölümde yanıt bulacak. Fragmanında Nihal’in gelinlikle görüldüğü bu bölüm, ihaneti açığa çıkarmaya kararlı olan Matmazel’in Adnan Bey’le görüşmesinden 24 saat önce başlayacak.

1 ay koltuk değneğiyle gezecek         

“Aşk-ı Memnu” için önceki akşam düzenlenen veda yemeğine katılan Beren Saat, gecenin sonunda az kalsın ayağını kırıyordu. Maslak Acıbadem Hastanesi’ne götürülen oyuncunun ayağına atel takıldı.

Haberin Devamı

“Aşk-ı Memnu” dizisinin yapımcısı Kerem Çatay, dizinin son sahnelerinin çekimi bitince oyuncular ve set ekibi için Maçka’daki Frame’de bir veda yemeği düzenledi. Davete, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya’nın yanı sıra diğer oyuncular da katıldı. Yemeğin ardından oryantal şovla devam eden eğlence, Beren Saat’in geçirdiği kaza nedeniyle tatsız bitti. Gecenin sonunda görüntülenmemek için Selçuk Yöntem’le birlikte mekânın mutfak kapısından çıkan Saat, ayağını burktu. Hemen Acıbadem Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncuya ilk müdahaleyi acil servis doktorları yaptı. Dün bütün günü hastanede geçiren Saat’in ayağına atel (Kırılmış kemiklerin düzgün bir biçimde sarılabilmesi için kullanılan türlü malzemelerden yapılmış destek) takıldı. “Aşk-ı Memnu”nun bu akşam yayınlanacak final bölümü için Suada’da düzenlenecek yemeğe koltuk değnekleriyle katılacağı öğrenilen Saat, bir ay boyunca değneklerle yürüyecek.

 'FİNAL' BÖLÜMÜ FRAGMANI / WEB TV           

HER GİYDİĞİ MODA OLDU (FOTO-GALERİ)              


                     

 

 

 

 

 

Haberin Devamı

                                      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!