Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz?

Güncelleme Tarihi:

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 14, 2018 09:18

Haftayı gün gün bitirirken, masa başında çalışmak, stresle yoğrulmak ve yorulmak derken, pilinizin de bittiğini hissediyor musunuz? Gün içinde tükettiğiniz enerjiyi yeniden bulmak için dinlenmek yeterli gelmiyor ve çoğu zaman yorgun olarak uyanıyorsanız, iyi bir masaj, hamam ve spa hizmeti, size çok iyi gelecektir. Üstelik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’daki en seçkin otellerin, spa’ların masaj ve hamam hizmetlerinden yakala.co indirimiyle faydalanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Termal tesislerde kahvaltı ve kaplıca havuzu, hamam, sauna, jakuzi, buhar odası ve masajla birleşen keyfine doyum olmaz bir güne ne dersiniz? Seçenekler için tıklayınız

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Lüks şehir otellerinde iş arasında veya iş çıkışında tüm yorgunluğunuzu ve stresini atmanızı sağlayacak dünya masajlarından dilediğinizi tercih edebilir ve kendinizi hiç bitmesin diyeceğiniz kadar keyifli saatlerin içinde bulabilirsiniz. Seçenekler için tıklayınız.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Son günlerde eÅŸinizin her zamankinden daha fazla yorulduÄŸunu gözlemliyorsanız ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Çift kiÅŸilik masaj paketi alarak hem eÅŸinize onu ne kadar çok düşündüğünüzü hissettirebilir hem de hayatın yorucu temposuna mola vermenin hazzını birlikte paylaÅŸabilirsiniz.ÂSeçenekler için tıklayınız.

Haberin Devamı

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Hamamda kese - köpük ile suyun ve masajın tazeleyici etkisini hissedebilirsiniz. Ayrıca spa merkezlerinde masaj ve ıslak alan kullanımlarına ek olarak, cilt maskesi dâhil paketler de sunuluyor. Seçenekler için tıklayınız.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz

Otellerde ve spa merkezlerinde klasik masajın yanı sıra aromaterapi, relaks, Bali, İsveç, antistres, sıcak taş, spor, refleksoloji gibi masaj türleri, her birinde ayrı ayrı uzmanlığı olan yerli ve yabancı masöz ve masörler tarafından uygulanıyor. Masajla birlikte çoğunlukla pakete dâhil olan kapalı havuz, hamam, buhar odası, sauna, jakuzi gibi ıslak alan kullanımları ile enerjinizin tazelendiğini hissedeceksiniz.

Yaşadığınız şehirdeki en iyi spa’ları keşfedin:

Haberin Devamı

İstanbul’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Ankara’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

 

İzmir’deki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki masaj, hamam ve spa seçenekleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Kendinizi daima yorgun mu hissediyorsunuz


Krem Peynirli Domates Dolması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!