#TBT - SPOTIFY YAZI GERİYE SARIYOR!

Güncelleme Tarihi:

#TBT - SPOTIFY YAZI GERİYE SARIYOR
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 13:50

Spotify #tbt ruhundan yola çıkarak, kişiye özel hazırlanan “Senin için Yazı Geriye Sardık” çalma listesi ile yaz mevsiminin tüm duygularını müzikseverlerle buluşturuyor. Yenilenen çalma listesi, müzik tutkunlarının Spotify’a üye oldukları andan itibaren en çok dinledikleri yaz şarkılarını kapsıyor.

Haberin Devamı

Spotify #tbt ruhundan yola çıkarak, kişiye özel hazırlanan “Senin için Yazı Geriye Sardık” çalma listesi ile yaz mevsiminin tüm duygularını müzikseverlerle buluşturuyor. Yenilenen çalma listesi, müzik tutkunlarının Spotify’a üye oldukları andan itibaren en çok dinledikleri yaz şarkılarını kapsıyor. Bu kişisel çalma listesi, tam da #tbt gününde ve yaz gündönümünde Spotify kullanıcılarının erişimine sunuluyor. Çünkü yılın en uzun günü, müzikseverlerin sevdikleri yaz şarkılarını dinlemeleri için onlara daha çok zaman vadediyor. “Senin için Yazı Geriye Sardık” çalma listesi Summertime by DJ Jazzy Jeff and The Fresh Prince gibi şarkılarla, sizi güneşli bir yaz günündeki en unutulmayan anlara geri götürecek şarkılarla dolu.

 Spotify’a 2017 yılının haziran ayı öncesinde üye olan kullanıcılar, kendilerine özel “Senin için Yazı Geriye Sardık” çalma listesine, iOS ya da Android tabanlı Spotify uygulamasının ana ekranı üzerinden erişim sağlayabilir veya Spotify.com/rewind adresini ziyaret edebilirler.

Haberin Devamı

 İki yıldan daha uzun süredir Spotify kullanıcısı olan müzikseverler, geçtiğimiz yaz aylarında Spotify’da en çok dinledikleri şarkılardan oluşan çalma listesinin keyfini çıkarabilir. Spotify’a geçen yaz üye olan kullanıcılar ise, kendilerine özel bu çalma listesini ilk defa görecekler. Bu uzun ve tembellik ettiğiniz günlerde en popüler şarkılarla eğlenmek için Top Yaz Listeleri’ni de ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!