Kehribar 2. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 2. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:42

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun Memati’si Gürkan Uygun’un yeni dizisi “Kehribar” ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan “Kehribar” izleyenlerden yoğun ilgi gördü. Kehribar 2. bölüm fragmanı izle. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Başrollerinde, Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Özge Özder’in yer aldığı tüm ekip, böyle bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdi. Ölesiye âşık iki genç iken, araya giren 20 yılın hikâyesini anlatan dizi, nefes kesen sahneleriyle izleyicinin beğenisini kazandı.

Süreç Film Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği dizi ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu, Twitter'da da Türkiye "trend topics" listesine girdi. Senaryosunu Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Bilban oturuyor.

Kendi başına yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan 20 yıl sonra memleketine dönüşünü, sevdiklerinden uzak kalmasına neden olan öfkesinin hikâyesini anlatan dizi, her Cuma atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

KEHRİBAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

Kehribar konusu:

Geçmişten günümüze uzanan bir intikam öyküsü izleyici ile buluşturacak olan "Kehribar" çok konuşulacak bir proje olacak. Kehribar izle Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı dizide rol alan Gürkan Uygun dizide "Yarımcalı Orhan" karakteri ile rol alacak. geçmişte yaşananlar yüzünden bir gün Almanya'ya giden bir adam olan Orhan bir gün yine olan olaylar nedeni ile memlekete geri döner ve intikam ateşi yeniden alevlenir. Orhan'ın en büyük düşmanı ise Necip Memili'nin hayat vereceği karakter olacak.

Orhan Yarımcalı'nın hikayesi!

İkilinin geçmişte yaşadıkları ile başlayacak olan dizi günümüz ve geçmiş arasında git-gel yaparak bizleri aydınlatacak. Birbirini seven iki insanın amansız bir şekilde ayrılması ve aradan geçen 20 yılın ardından tekrar bir birlerini sevebilme çabalarını izleyeceğiz. Ama bu o kadarda kolay olmayacak. Onun hayatından giden yıllar intikam ile geri dönecek ve o ülkenin en büyük kabadayılarından birisi olacak.

Gürkan Uygun Kimdir?

Gürcü asıllı ünlü tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 tarihinde, Sakarya’da dünyaya geldi.

Uygun, lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe’nin “Vazgeçtim” adlı şarkısının video klibinde ve “Afife Jale” belgeselinde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!