Kefe Yaylası yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Kefe Yaylası yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 18:24

Kefe Yaylası yenilendi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, alternatif turizmde önemli yere sahip Serinhisar ilçesindeki Kefe Yaylası'nda düzenleme yaptı.

Yatağan Mahallesi'nde 1100 metre rakımda bulunan Kefe Yaylası, özellikle yaz aylarında kamp yapmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kefe Yaylası'ndaki 171 bin metrekarelik alanda restoran, kasap, büfe, manav, çay bahçesi, spor alanı, oyun alanları, çamaşırhane, Yörük çadırı ve 250 çadır kapasiteli kamp alanı gibi vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayacak tesisler oluşturdu. Yatırımlarla Kefe Yaylası modern şekliyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Kefe Yaylası'nın Denizli'de yayla kültürü ve yayla turizminin merkez noktalarından  biri olduğunu belirterek, "Yaylalarımız Denizli'mizin kültürü, özü. Bu değerlerimize değer katmak, yaylalarımızı insanlarımızla buluşturmak için birçok yatırım yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yaylamızda içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı yeniledik. Doğaya bir damla dahi atık su bırakmıyoruz. Halkımızın rahatı ve güvenliği için tüm ihtiyaçları yeniledik. Bölgeyi daha cazip ve standartları yüksek bir hale getirdik" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!