Kedisi için kahroldu

Güncelleme Tarihi:

Kedisi için kahroldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 10:06

12 yıldır çocuğu gibi büyüttüğü kedisinin boynunda tümör olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılan 2 çocuk annesi İlknur Bekler gözyaşlarına boğuldu. 

Haberin Devamı

12 yıldır çocuğu gibi büyüttüğü kedisinin boynunda çıkan et parçasından şüphelenerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine getiren 2 çocuk annesi İlknur Bekler, kedisinin boyun damarında tümör olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Hayvan hastanesindeki veteriner, yaptığı testler sonucu kistin tehlikeli noktada olmasından dolayı İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesine göndererek uzmanların muayene etmesini istedi. Gözyaşlarına boğulan İlknur Bekler, hızlı bir şekilde hastaneden çıkarak Avcılar’a doğru yola koyuldu. Uzun zamandır beslediği kedisine "anne" demeyi öğrettiğini iddia eden İlknur Bekler, “Kedim bana gelmiyor, gidiyor orada yatağında yatıyor. O kadar çok duygulu bir kedi ki, ben veterinerlere konuşuyor diyorum inanmıyorlar. Anne, anne, anne diye diye öğrendi, anne diyor” dedi.

Haberin Devamı

Kedisi için kahroldu

Kedinin hastalığı için veterinerleri gezdiğini belirten Bekler, “Beni Topkapı’dan buraya gönderdiler. Buradaki veterinerler baktı ve bana dedi ki Avcılar'a götür, uzman görmesi lazım dedi. Ben de son ümidim olarak götüreyim oraya dedim. O bakacak ve karar verecek, belki orada bulunan kitleyi alabilir. Ama damarında olduğu için bence kalır orada, ölür. Ben yaptırmak istemiyorum. Ben bunu kapıdan aldım ve gözüm gibi baktım. Allah’ın yarattığı bir canlı, kendi çocuğum gibi baktım” diye konuştu.
Kedisinin hastalığına dayanamadığını söyleyen Bekler, “Boynunda tümör varmış, uzmanlar iyi huylu da olabilir, kötü huylu da olabilir dediler. Son çare olarak uzmanlara göstereceğim eğer derlerse bana kurtulur, ben ameliyat yaptıracağım. Bana çok zor geliyor anlatamam. Duygularım ifade edebilecek gibi değil. İçten gelen bir şey, ben onu size söyleyemem. Ben aynı çocuğum gibi emek verdim” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!