Kedi ve sevgili ihmal edildi

Yapımcı Faruk Aksoy’un manken-oyuncu sevgilisi Dilek Serbest, geçtiğimiz akşam Cihangir sokaklarında takıldı objektifimize...

Kedisine mama almak için çıktığını söyleyen Serbest, ‘Bir süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı ne kedime ne özel hayatıma zaman ayırabiliyordum. Neyse ki o yoğun süreci atlattım. Şimdi Faruk Bey ve kedime zaman ayıracağım’ dedi.

Gülben’i şaşırtan kameraman

Bayramın son günü Antalya’daki Concorde Otel’de konser veren Gülben Ergen, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ergen, kendisine yapılan şaka karşısında şaşırıp kaldı. Röportaj sırasında söze giren bir gazetecinin, ‘Biz size sürpriz yaptık. Eşiniz şu an aramızda ve kamerayla görüntünüzü çekiyor’ demesine çok şaşıran ve hemen kameramanları incelemeye başlayan Ergen, eşi Mustafa Erdoğan’a benzeyen kameraman Abdullah Bulak’ı görünce, ‘Sen çok şanslı bir insansın. Bak seni kimin eşine benzetiyorlar’ diye konuştu.

Objektifler öfkelendirdi

Haluk Bilginer’le ‘Yine de Aşığım’ adlı yeni bir diziye başlayan Şevval Sam, önceki akşam annesi Leman Sam ve adını vermediği yabancı uyruklu olduğunu öğrendiğimiz sevgilisiyle Cihangir’deki Leyla Cafe’ye gitti. Ancak çıkışta patlayan flaşlar, genç oyuncunun keyfini kaçırmaya yetti. Bir anda öfkelenen, annesiyle poz vermeye yanaşmayan Sam, basın mensuplarına ‘Özel hayatıma tecavüz etmeye ne hakkınız var. Beni magazin dergilerinde çıkan kızlara benzettiniz herhalde’ diye çıkıştı. ‘Sakın yanlış bir şey yazmayın’ diye gazetecileri uyardıktan sonra da oradan uzaklaştı.

Doğum gününü gençlerle kutladı

Zerrin Özer, 43’üncü yaşını geçtiğimiz gece Levent’teki Fansy Bar’da kutladı. Doğum günü partisine sanatçının yakın dostlarının yanı sıra Firdevs, Abidin, Bayhan ve Tuğba Özerk de katıldı. Gecede sürpriz açıklamalarda bulunan sanatçı, ‘Bir sevgilim var. Çocuk doğurmak istiyorum’ dedi.

Duman’landılar

Rock müziğin yeni ve iddialı gruplarından Duman, bayramın ikinci günü Yeni Melek’te konser verdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Selin Denizli ile sevgilisi Fatih Cesur da vardı. Evlilik planları yaptığı konuşulan çift, geç saatlere kadar Duman’ın şarkıları eşliğinde eğlendi.

Görüntü sesin önüne geçti

Mankenlikten şarkıcılığa transfer olan Aylin Coşkun, bayramın ilk günü İstanbul’daki Angel adlı barda sahneye çıktı. Programı boyunca birbiri ardına Türk pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren Aylin Coşkun, yine de sesinden ve repertuvarından çok cüretkar elbisesiyle dikkat çekti. Coşkun, yakında yeni bir albümle sevenlerinin karşısında olacağını da söyledi.

Birbirlerinden habersizler

Akmerkez bayram boyunca İstanbul’da kalan ünlülerin akınına uğradı. Bu isimler arasında ‘İlk Göz Ağrısı’ dizisinin başrol oyuncuları Cem Davran ile Ebru Akel de vardı. Akel ve alışveriş merkezini 12 yaşındaki oğlu Hürcan’la gezen rol arkadaşı Davran, aynı gün birbirlerinden habersiz orada dolaşıp durdu, ama gün boyunca karşılaşmadı.

Yeğenini nişanlıyor

Bir süredir dargın olduğu arkadaşı Bekir Coşar ile geçtiğimiz günlerde barışan ve eski neşesine kavuşan Cemil İpekçi, şu sıralar ikinci bir mutluluk yaşıyor. Ünlü modacı, birlikte çalıştığı yeğeni Melis İpekçi’yi 26 Kasım’da Reina’da nişanlayacak. Geçtiğimiz akşam aynı mekanda kardeşi Kenan İpekçi, arkadaşı Bekir ve yeğeni Melis ile birlikte yemek yiyen modacı, son derece mutlu görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları