Keçiörengücü - Trabzonspor maçı canlı izle... Canlı yayın linki | ATV uydu frekansı

Güncelleme Tarihi:

Keçiörengücü - Trabzonspor maçı canlı izle... Canlı yayın linki | ATV uydu frekansı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 12:07

Bordo-mavili ekip Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Eflatun-beyazlı ekip Keçiörengücü ile karşı karşıya geliyor. Trabzonspor’un, Ziraat Türkiye Kupası mesaisi başkentte başlıyor. B Grubu’nda mücadele edecek olan bordo-mavililer, Keçiörengücü’nün karşısına çıkacak. (Keçiörengücü - Trabzonspor maçı ne zaman nerede hangi kanalda saat kaçta canlı izle)

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda B grubunda mücadele edecek olan Keçiörengücü gruptaki ilk maçını Trabzonspor ile 4 Aralık perşembe günü oynamaya hazır. Bordo mavili takım bu akşam saat 19:45'te Ankara Osmanlı Stadyumu'nda Keçiörengücü ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Ferhat Kestanlıoğlu yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor dün 14.00'te THY'ye ait uçakla Ankara'ya gitti. Ersun Yanal; Cardozo, Bosingwa, Constant, Fatih, Papadopoulos, Yusuf gibi as isimleri kadroya almadı.

Keçiörengücü ile Trabzonspor arasında 4 Aralık Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak olan maçın biletleri 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden 30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında satışta çıktı. Bilet satışları maç günü Osmanlı Stadı gişelerinde de devam ediyor.

Haberin Devamı

Maçın bilet fiyatları ise maraton 30 TL, kale arkası 20 TL olarak belirlendi.

TARİH: 4 Aralık Perşembe
SAAT: 19:45
STAD: Osmanlı

B GRUBU
Trabzonspor, Akhisar, Manisa, Keçiören

Saat 19.45’te başlayacak maç, ATV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

KEÇİÖRENGÜCÜ - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI YAYIN İZLE

ATV UYDU FREKANSLARI

Frekans değerleri aşağıdadır;

Frekans : 12053 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 5/6
Pol : Yatay ( Horizontal )

Türksat 4A Frekansları;

Frekans : 12380 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 3/4
Pol : Dikey ( Vertical )
Network Search : Açık ( ON ) konumda olmalıdır.

OSMANLI STADI

Keçiörengücü - Trabzonspor maçı canlı izle... Canlı yayın linki | ATV uydu frekansı


ATV UYDU AYARLARI

atv.com.tr internet sitesindeki bilgiler şu şekilde:

ATV ' nin SD ve HD yayınları yeni uydu değerlerini uydu alıcılarına aşağıdaki biçimde yükleyebilirsiniz;
SD ve HD yayınlarımız tek frekanstan tarattırılıcaktır.

a. Ana menüye girebilmek için ; uzaktan kumandanızda ' MENÜ ' veya ' SETUP ' yazan düğmeye basınız .

b. Uydu alıcısı marka modeline göre ; ' KANAL ARAMA ' , ' MANUEL ARAMA ' , ' KANAL EKLEME ' , ' EL İLE ARAMA ' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip ' OK ' e basınız.

c. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ATV yeni frekansı olan ' 12053 ' değerini girin.

d. Yine aynı pencerede ' SEMBOL ORANI ' yada ' SYMBOL RATE ' değeri olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ' 27500 ' girin..

e. Yine aynı pencerede bulunan ve ' POLARIZASYON ' yada ' POL ' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' H ' , ' HORIZONTAL ' yada ' YATAY ' olacak şekilde değiştirin.

f. Yine aynı yerde bulunan ' FEC ' değerini değiştirmek için YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' 5 / 6 ' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

g. Son olarak ' OK ' tuşuna basarak ATV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen ' ARAMA BAŞLAT ' yada ' TP ARA ' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

h. Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.

ı. Bütün kanalları tarattırmak için ise Türksat Frekansları ile Networ Search ( Şebeke taraması ) yapılmalıdır.

Haberin Devamı

KEÇİÖRENGÜCÜ TARİHÇE

Hacettepe Camuzoğlu olarak faaliyet gösteren kulüp tarihinde 1 ligde mücadele etmiştir.

1987 yılında kulübün ismi Keçiörengücü olarak değiştirldi. Fakat mahkeme kararıyla ismi tekrar Hacettepe Camuzoğlu olarak değiştirildi. Aynı sene genel kurulda tüm üyelerin oy birliğiyle kulüp ismi tekrar Keçiörengücü olarak değiştirilmiştir. Halen kulüp bu isimle faaliyetine devam etmektedir.

1987 yılında kulüp 3 lig. Mücadele ederek 1989-1990 sezonunda 2 lige çıkmıştır.

1993-1994 sezonunda 3 lige düştü. 1999 yılında 2 lige tekrar çıktı. 2001 yılında 3 lige tekrar düştü. 2005-2006 yılında tekrar 2 lige çıkma başarısı gösteren kulübümüz bugün 3. Lig 3. Grup'ta faaliyetlerini sürdürmektedir.(Kaynak: www.keciorengucu.org.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!