Keçiören'de asfalt seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Keçiörende asfalt seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 13:30

Keçiören'de asfalt seferberliği

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak  için çalışmalarını sürdürüyor.
Havaların ısınmasının ardından başlayan kaldırım ve yol kaplama çalışmaları son sürat devam ederken, 6 mahallede 16.219 m² kaldırım ve yol kaplama çalışması yapıldı. Yayla, Şehit Kubilay, Bademlik, Kanuni, İncirli ve Yükseltepe Mahallerinde yapılan çalışmalarla yollar daha güvenli hale gelirken, 21 ton da asfalt döküldü. Sancaktepe, Şefkat ve Kanuni Mahallelerinde 6.200 m² tretuvar, 1585., 1659., 1655., 1658. Sokaklar Veysel Karani Cami, Demirler Sokak Çevresinde de yol kaplama çalışması yapıldı.
Türkiye'nin en büyük ilçelerinde biri olan Keçiören'in altyapıda da öncü olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Keçiören'in genelinde bozuk, kötü, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmama gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyin önünde gelirken, Keçiören'i altyapı standartları yüksek bir şehir yapmaya da devam ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!