Keçiören’in Merdivenli Yolları Da Renkli

Güncelleme Tarihi:

Keçiören’in Merdivenli Yolları Da Renkli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 10:30

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Talepler doğrultusunda merdivenli yollar inşa ederek mahalle sakinlerini dik yokuş çıkma derdinden kurtarıyoruz. Ayrıca renkli görünümleriyle de kent estetiğine yeni bir soluk getiriyoruz” dedi.
Kışın karlı havalarda özellikle çocuk ve yaşlıların kayıp düşme tehlikesi yaşadığı, yazın ise güneşli havalarda çıkmakta zorlandığı dik yokuşlu 20 sokakta Keçiören Belediyesi merdivenli yol çalışmasını tamamladı. Yeni merdivenler, taraklı, mozaik kaplamalı ve paslanmaz çelik korkuluklarla daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi. Renkli görünümüyle hem kent estetiğini zenginleştiren hem de merdiven çıkmayı daha keyifli hale getiren merdivenli yollar şehre ayrı bir canlılık kattı.
14 MAHALLEDE 20 SOKAK YENİ MERDİVENLİ YOLLARINA KAVUŞTU
Yapılan incelemeler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Esertepe Mahallesi 261’inci, 268’inci sokaklar, Etlik Mahallesi Beydağı Sokak, İncirli Mahallesi 110. Sokak, Sancaktepe Mahallesi 1609. Sokak, Yayla Mahallesi 1406., 1459., 1477., 1478. sokaklar, 19 Mayıs Mahallesi Ülkü Sokak, Uyanış Mahallesi 1086. Sokak, Basınevleri Mahallesi 27. Sokak, Osmangazi Mahallesi Paşakılıcı Sokak, Kuşcağız Mahallesi 408. Sokak, Bademlik Mahallesi 1137. Sokak, Şehit Kubilay Mahallesi 1720. Sokak, Tepebaşı Mahallesi Alp Sokak, Bağlarbaşı Mahallesi Delta Sokak, Atapark Mahallesi 1321., 1294. sokaklar olmak üzere toplam 14 mahalle 20 sokakta merdivenli yol yapımı gerçekleştirildi.
Keçiören’de kent estetiği için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda dik yokuşlu sokakları merdivenlerle daha kullanışlı hale getirdiklerini söyledi. Vatandaşlar için sıkıntılı olan sokaklara öncelik verdiklerini kaydeden Başkan Mustafa Ak, “Talepler doğrultusunda merdivenli yollar inşa ederek mahalle sakinlerini dik yokuş çıkma derdinden kurtarıyoruz. Ayrıca renkli görünümleriyle de kent estetiğini yeni bir soluk getiriyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!