Keçiören’de Spor Alanlarının Sayısı Artıyor

Güncelleme Tarihi:

Keçiören’de Spor Alanlarının Sayısı Artıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:50

Keçiören Belediyesi Keçiörenlilerin sağlıklı ve zinde olması için spor yapacağı alanların sayısını her geçen gün artırıyor.
Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonunun da yapımını tamamladı. 19x36 m ebadında iskeleti çelik konstrüksiyon, üst kaplaması Polikarbon, alt döşeme kaplaması kullanım şekline göre akrilik veya 55 mm sentetik çim halı olan Atapark Kapalı Spor Salonu futbolla ilgilenen gençlerin nitelikli bir ortamda keyifle maç yapmalarına imkan sunuyor. 2290 m² alan üzerine kurulu spor salonunda ayrıca çim hokeyi de oynanabiliyor.
Spor salonu yanına ise hem çocuklar, hem de tüm Keçiörenli’ler için park yapıldı. İçerisinde 150 mt yürüyüş yolu, 1 oyun grubu, 1 fitness grubu ve 3 adet kamelya bulunan Park temiz havada soluklanmak isteyenlere hizmet verecek.
Gençlerin sporla profesyonel olarak da ilgilenmelerinden mutlu olduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Spor yapmak insanın hem sağlığını korur hem de ruhunu dinlendirir. Spor ile gençlerimizi sokağın kötü etkilerinden korumayı da hedefliyoruz. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. Gençlerimizin yanı sıra spor yapan vatandaşlarımızın sayısının da artmasını istiyoruz. Çünkü sağlıklı toplumlar spor yapan sağlıklı bireylerden oluşur. Keçiören Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!