KCETAŞ  ilçelerde muhtarları bilgilendiriyor

Güncelleme Tarihi:

KCETAŞ  ilçelerde muhtarları bilgilendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 15:31

KCETAŞ  ilçelerde muhtarları bilgilendiriyor

Haberin Devamı


KAYSERİ (dha)-KAYSERİ  ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. yapılan yatırımlar ve kış ayları için yapılan hazırlıkları anlatmak amacıyla ilçelerde tüketici bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.
Develi ve Yahyalı ilçelerinin Kaymakamı, Belediye Başkanı ve muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi. Programlara KCETAŞ’tan Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan, Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin Özkan, Elektrik Piyasası ve Saha Operasyonları Müdürü Turgay Güneş, Yatırım ve Tesis Müdürü Şevket Taş, Develi İşletme Şefi Murat Kahyaoğlu ve Yahyalı İşletme Şefi Yusuf Akkuş katıldı. Ayrıca, programlara TEDAŞ Kayseri Bölge Müdürü Deniz Koca da eşlik etti. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

İlk olarak Develi İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda Yahyalı Kaymakamlığına vekâlet eden Sn. Murat Duru ziyaret edilerek Şirket hakkında genel bilgi ve kış ayları için bölgede yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verildi. Devamında ise Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa TEMUR makamında ziyaret edilip ilçede yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Daha sonra Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Develi İlçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelinerek sunulan hizmetler ve yapılan kış hazırlıkları üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

Develi programının ardından Yahyalı ilçesine geçildi. Yahyalı Belediye Başkan Vekili Sn. Cemal Ersin Çakır ziyaret edilip bilgi aktarıldı ve akabinde Yahyalı muhtarları ile bir araya gelinerek yine yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

KCETAŞ Dağıtım Varlıkları ve Şebeke İşletme Direktörü Şevki Özkan yaptığı açıklamada; İlçelerimizde kış aylarının sert ve yoğun kar yağışlı geçmesi nedeniyle, Yahyalı gibi uzak mahalleleri olan ilçeler için ek önlemler aldıklarını belirterek sırf Yahyalı’da bu yıl mevcut şebekenin yenilenmesi, enerji ihtiyacının karşılanması ve yeni yerleşim bölgelerinin elektrik alt yapılarının tamamlanması için 8.200.000 TL yatırım harcaması yapılmıştır dedi. Özkan sözlerinin devamında, tek amacımız tedarik sürekliliğini ve tüketicilerimizin soğuk kış aylarını huzur içinde geçirebilmelerini sağlamaktır dedi ve sözlerini, tüketicilerimizin her zaman yanındayız, her türlü talep, şikayet ve önerileri için 444 7 186’yı arayarak bizlere ulaşabilirler diyerek tamamladı.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!