Kazım yanlış transfer değil

Güncelleme Tarihi:

Kazım yanlış transfer değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 13:44

Galatasaray’ın eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada Kazım’ın transferini yanlış bulmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Fatih Tekke’nin makul bir transfer olduğunu belirten Gürsoy, “Yeni stadı beğenmemek mümkün mü? Bizim de Özhan Bey’le stada katkımız oldu. Maddi-manevi kulübe çok şey katacak” dedi.

KAZIM’IN TRANSFERİNİ YANLIŞ BULMUYORUM

Colin Kazım’ın Fenerbahçe’de haşarı davranışları oldu; ama belki bunları Galatasaray’da yapmayacaktır. Küçümsenecek bir oyuncu değil. Türk pasaportu var. Ayrıca Fenerbahçe’den gelmiş olması sorun değil. Bu tür geçişler karşılıklı olarak hep olmuştur. Ben Kazım transferini yanlış bulmuyorum.

FATİH TEKKE MAKUL BİR TRANSFER OLABİLİR

Fatih Tekke’ye ihtiyaç varsa, transfer edilmesini isterim. Kendini kabul ettirmiş bir futbolcu. Alınmasından yanayım. Yurtdışından ne olduğu bilinmeyen oyuncu almaktansa bilinen oyuncuları almak daha doğrudur. Marado ya da Kaka gibi olma potansiyeli taşıyan oyuncular alınıyorsa bunu da taktirle karşılarım. Formica, gerçekten böyle bir oyuncuysa, transferi gerçekleştirenleri tebrik etmek gerekiyor.

Haberin Devamı

NECATİ KURTARICI DEĞİL

Necati, alınırsa kurtarıcı olamaz; ama benim yuvam Galatasaray diyorsa antrenör de faydalanırım diyorsa, maliyetleri de uygunsa alınmasında, bence sakınca yok.

YENİ STAT’TA BİZİM DE PAYIMIZ VAR

Ailece, yeni stadın açılışında olacağım. Stat Türkiye’nin en görkemli stat… Beğenmemek mümkün değil. Bu kadar büyük bur stat yapıldığına göre yolları da yapılacaktır. İyi bir başlangıç Bizim dönemimizde bu iş başladı. Bizim de yeni statta harcımız var. Başbakan’a Maliye Bakanı’na gittik. Rahmetli Özhan Canyadın ile birlikte çalışma yaptık.

YENİ STAT MADDİ/MANEVİ GALATASARAY’I ÇOK İLERİ TAŞIYACAK

Bu kadro 19 puan geride olmaması gerekir.Takımın tırmanışa geçeceğine inanıyorum: Ama yeni stat sayesinde Galatasaray birden en üst sıraya çıkar diye bir iddiam yok. Ama modern bir stadın olması Galatasaray’ın havasını yükseltecek. Maddi ve manevi Galatasaray’a çok şey katacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!