Kazım: Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım yok

Güncelleme Tarihi:

Kazım: Avrupada yenemeyeceğimiz takım yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 16:48

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Kazım Kazım, UEFA'nın internet sitesine konuşarak; Avrupa'da yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti ve "Avrupa Ligi'nde çıkabileceğimiz en üst noktaya kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Sitede "Kazım Kazım için limit gökyüzü" başlığıyla verilen haberde Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde son 3 maçını kazanarak gruptan lider olarak çıkma şansını artırdığına değinildi. Bu başarıya rağmen, Fenerbahçe forveti Kazım'ın daha yukarılar için iddialı olduğu belirtilirken, genç futbolcunun şu sözlerine yer veriliyor:

"Grupta iddialı durumdayız. Ancak bu kulvarda ilerlemek için çok daha güçlü rekabetlere girmemiz gerekiyor. Çok iyi bir takımımız var. Konsantre olup iyi hazırlandığımız takdirde herkesi yenebiliriz. Bu potansiyelin bilincindeyiz ve UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz..."

"DAUM AÇIK KONUŞUYOR"

Kazım, UEFA'ya verdiği röportajda teknik direktörü Daum'a da övgüler yağdırdı: "Avrupa'daki dört maç sonunda yakaladığımız başarı Christoph Daum için de iyi oldu. Onun gelmesiyle, iki değişken sezonun sonunda düzenli olarak forma şansı yakaladım. Teknik direktörüm her zaman oynamamı istiyor. Ben de düzenli takıma girmeye başladığımdan beri iyi oynuyorum. Elbette ki, bu sezon kendimi daha rahat hissediyorum. Hem ligde hem de Avrupa'daki grubumuzda lider durumdayız. Daum'la sürekli konuşuyorum. Benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Çünkü onun gizli bir ajandası yok. Eğer iyi oynamadıysam bana 'İyi oynamadın' diyor, iyi oynarsam da 'İyi oynadın'... Benim için hocayla bire bir görüşmek daha iyi oluyor. Bu nedenle şu anda çok mutluyum."

Haberin Devamı

DAUM’DAN ÖNCE KAZIM

Süper Lig

Sezon Maç Dakika Gol Asist

2007-2008 28 1019 - 3

2008-2009 22 1135 2 -

Toplam 50 2154 2 3

Maç Dakika Gol Asist

Türkiye Kupası 9 626 2 -

Avrupa Kupası 18 837 2 1

Süper Kupa 1 11 - -

DAUM’DAN SONRA KAZIM

Sezon Maç Dakika Gol Asist

2009-2010 10 792 3 -

Maç Dakika Gol Asist

Avrupa Kupası 7 575 2 1

Süper Kupa 1 59 - -

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!