Kazaya karışan sürücü 2 gün sonra yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kazaya karışan sürücü 2 gün sonra yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 12:29

Kazaya karışan sürücü 2 gün sonra yakalandı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde şeker pancarı yüklü traktör römorkuna çarpan otomobildeki 2 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın ardından kaçan traktör sürücüsü 70 yaşındaki Nurettin K., kazadan 2 gün sonra yakalandı.

Sandıklı-Hocalar karayolunun 22'nci kilometresindeki kaza geçen salı günü Emirhisar Köyü yakınlarında meydana geldi. Müjdat Selvi idaresindeki 32 LK 203 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan traktöre bağlı şeker pancarı yüklü 3 römorktan arkadakine çarptı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan 22 yaşındaki İlyas Göl ile 44 yaşındaki Uğur Yiğit Doğan olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Müjdat Selvi ile Ahmet Kaya ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrası traktör sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Jandarma kaza sonrası traktörüyle kayıplara karışan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrası kazaya karışan sürücünün Hırka Köyü'nde oturan Nurettin K. olduğunu tespit etti. Jandarma tarafından dün gözaltına alınan Nurettin K. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!