Kazanma alışkanlığı

Fenerbahçe dün akşam Mersin İdman Yurdu deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertlilerin fikstürüne bakacak olursak, Gaziantepspor, Kayserispor ve Mersin İdman Yurdu gibi çok önemli üç deplasmandan kayıpsız çıkmaları gerçekten büyük başarı.

Dün akşam futbol adına iki takımda doğruları yaptı. Nurullah Sağlam ve Aykut Kocaman takımlarını hep oynatmayı düşündü. Ancak maçın henüz başlarında Özer’in attığı muhteşem gol oyunu bir anda değiştirdi. Bu noktada Aykut Kocaman’a ayrı bir parantez açmakta fayda var. Aykut Kocaman, her maçta bir oyuncusunu ön plana çıkarmayı başarıyor. Haftalarca forma giymeyen Stoch’u Belediye maçının yıldızı yaparken, bu kez Özer’e şans veren Kocaman takdiri fazlasıyla hak ediyor.

Fenerbahçe maç boyunca Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz’un eksikliğini hiç hissetmedi. Mert Günok harika bir maç çıkarttı ve Volkan’dan sonra bu kalenin sahibi olduğunu gösterdi. Orhan Şam ve Özer de kendilerine verilen şansı iyi kullandılar.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bu sezon bambaşka bir kimlikle yoluna devam ediyor. Yapılan hataları bir kenara bırakacak olursak kazanma alışkanlığı olan bir Fenerbahçe doğdu. Aykut Kocaman’a sımsıkı sarılan futbolcular Alex’in önderliğinde şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını her hafta daha da hissettiriyorlar.

 

Yazarın Tüm Yazıları