Kazanın esrarını kamera görüntüsü çözecek

Güncelleme Tarihi:

Kazanın esrarını kamera görüntüsü çözecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 14:20

Kazanın esrarını kamera görüntüsü çözecek

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - TÜRK-İş Sendikası Antalya il eski temsilcisi Mehmet Ustaali'nin yeğeni Engin Ustaali (24) ile arkadaşı Esra Nur Tezgi (25) bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Esra Nur Tezgi taburcu edilirken, Ustaali yoğun bakımda tedaviye alındı. Ustaali ailesi, kazayla ilgili görgü tanığı ve kamera kaydı bulmak için çaba sarf ediyor.
Kaza, 8 Temmuz gecesi saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir arkadaşı ile buluşmak için halk otobüsüne binen Engin Ustaali, araçta uzun süredir görmediği arkadaşı Esra Nur Tezgi ile karşılaştı. Bir süre sohbet eden Engin Ustaali ile Esra Nur Tezgi, Cebesoy Caddesi'nde otobüsten inip yolun karşısına doğru geçmek istedi. Yolu yarılayan çifte, Hadil Hoda yönetimindeki 07 SZ 801 plakalı otomobil çarptı. Çevreden kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları Ustaali ve Tezgi'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Esra Nur Tezgi ilk tedavinin ardından taburcu edilirken, kafatasında ve yüzünde çatlaklar bulunan Engin Ustaali, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
Kazanın şokunu atlatamayan ve kardeşi Engin'in başından ayrılmayan Emin Ustaali, kazanın hala esrarını koruduğunu belirtti. Ustaali, "Kazanın nasıl olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunun için sürekli görgü tanığı ya da kamera görüntüleri alıyoruz. Bir gün önce doğum gününü kutladığımız kardeşim şimdi yoğun bakımda ölüm- kalım mücadelesi veriyor. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmadığını düşünüyoruz. Gerçek ne ise bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz" dedi.
Engin Ustaali'nin aşçılık yaptığı ve çevresi tarafından çok sevilen biri olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!