Kazanan takımla devam

Güncelleme Tarihi:

Kazanan takımla devam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 23:22

Galatasaray’da işlerin yolunda gittiği ilk 2 hafta başarılı bulduğu kadroyu bozmamaya karar veren Hollandalı teknik adam, kaptan Selçuk İnan’a da performansını artırma konusunda bir şans daha tanıyacak.

Haberin Devamı

TAKIM içi adalet” ve “Kazanan kadro bozulmaz...” Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, işte bu 2 önemli prensipten hareketle kadroda değişiklik yapmama kararı aldı.Nigel De Jong’un transferi sonrasında en büyük merak, orta saha kurgusu ve kimin yedek kulübesine gideceğiydi.Öyle ki, Selçuk İnan’ın bile kulübeye çekileceği konuşuldu. Yıldız futbolcunun son dönemde düşen performansı bu konudaki soruları artırdı.

DE JONG KENARDA BEKLEYECEK

Sonunda Jan Olde Riekerink kararını verdi. Galatasaray’ın lige 2’de 2 yaparak başlaması ve Akhisar maçında iyi bir futbol ortaya koyması gibi faktörleri göz önünde bulunduran Riekerink, ilk 11’de değişiklik yapmama kararı aldı.Kısaca yeni transferlerden Nigel De Jong, Galatasaray’daki kariyerine kulübede başlayacak. Selçuk-Tolga ikilisi ilk 11’de olacak. Hollandalı, Kayseri’de yedek soyunup daha sonra oyuna girmek için görev bekleyecek.

Haberin Devamı

CAVANDA YEDEK, SABRİ KADRODA

Ancak bu 90 dakika Selçuk İnan için de önümüzdeki haftalarda yedek kalmamak adına yükselişe geçmesi gereken bir maç ve şans olacak.
Sağ bekte ise Luis Cavanda 2 gündür Galatasaray takımı ile antrenmanına çıkıp taktik idmanda yer alsa da Riekerink, ilk 11’de Sabri’ye görev verecek. Cavanda kulübede, Sabri ilk 11’de olacak.
Kayseri deplasmanında stoper kurgusu da Serdar Aziz’in sakatlığı nedeniyle yine Chedjou-Hakan Balta ikilisinden oluşacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!