Kazakistan'da Kemer tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Kazakistanda Kemer tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 10:43

Kazakistan'da Kemer tanıtımı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi, 32 ülkenin katıldığı Kazakistan'da düzenlenen Almatı- KİTF Turizm Fuarı'nda tanıtıldı. Fuarda Kemer standı yoğun ilgi gördü.

17'nci Kazakistan Almatı- KİTF Turizm Fuarı kapılarını açtı. 32 ülkeden 330 firma, kurum ve kuruluşun yer aldığı fuarın açılışı Almatı protokolu tarafından yapıldı. 21 Nisan'a kadar devem edecek fuarın 215 metrekarelik Türkiye bölümünde Kemer Belediyesi'nin açtığı stant ilgi gördü.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'i turizmde yeniden hak ettiği yere ulaştırmak için ulusal ve uluslararası arenada her türlü mücadeleyi verdiklerini söyledi. Başkan Gül, "Bu yıl Hollanda, Litvanya, İstanbul, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Berlin, Rusya, Ukrayna, Belarus, Moldova'daki turizm fuarlarında stant açarak ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde tanıtan belediyemiz, Kazakistan Fuarı'nda da etkili bir tanıtım yapıyor. Yeni sezondan beklentilerimiz yüksek. Kazakistan'dan ilçemize gelecek turist sayısında da önemli bir artış bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!