Kazadan mucizevi kurtuldu, 3 gün sonra ameliyat edildi

Güncelleme Tarihi:

Kazadan mucizevi kurtuldu, 3 gün sonra ameliyat edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 14:02

Kazadan mucizevi kurtuldu, 3 gün sonra ameliyat edildi

Haberin Devamı

Ali Ekber ŞEN- İbrahim MAŞE/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de bisikletiyle kavşakta geçerken iki otomobilin çarptığı 27 yaşındaki Engin Murat Ersoy'un mucizevi kurtuluşu güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada çenesi, burnu, kaburgaları, bir parmağı kırılan, sağ kulağının yarısı kopan Ersoy, ambulansla kaldırıldığı hastanede 'Bir şeyim yok' diyerek tedaviyi kabul etmedi. Ersoy, kazadan 3 gün sonra ameliyat edildi.
Olay, 28 Mart'ta Alsancak Mahallesi Yumuktepe mevkiinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olan 1 çocuk babası Engin Murat Ersoy'a, bisikletle kontrolsüz şekilde girdiği yolda otomobil çarptı. Savrulan Ersoy'a arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Yaklaşık 5 metre sürüklenen Ersoy, ağır yaralandı. Güvenlik kamerasınca kaza anı kaydedilen Ersoy, olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te Engin Murat Ersoy'a, iddiaya göre doktorlar, ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak tedaviyi kabul etmeyen Ersoy, hastaneyi terk etti.
Merkez Yenişehir Mahallesi'ndeki evine kendi imkanlarıyla dönen Ersoy'u akşam babası Erdal Aksoy, tekrar aynı hastaneye getirdi. Yaralarına pansuman yapılan Ersoy, evine gitti. Kazada çenesi, burnu, kaburgaları, bir parmağı kırılan, sağ kulağının yarısı ise kopan Ersoy, bir gün evinde kaldıktan sonra dün aynı hastaneye geldi. Muayene edilip, ameliyat edilmesi gerektiğini anlatılan Ersoy, tedaviyi kabul edip evine gitti. Bugün hastaneye gelen Ersoy, ameliyat edildi.
ŞOKUN ETKİSİYLE NE DEDİĞİMİ BİLMİYORUM
Yaşanan kazada mucizevi şekilde kurtulan ve kazanın üzerinden 3 gün geçtikten sonra ameliyata alınan Engin Murat Ersoy, "Kazadan sonra getirildiğim Şehir Hastanesi'nde kaza geçirdiğimi, çenem, burnum ve parmağımın kırıldığını, kulağımın yarısının koptuğunu, tedavi edeceklerini, ameliyat edeceklerini söylediler. Ben o an şokun etkisiyle ne dediğimi bilmiyorum. Tedaviyi kabul etmediğimi söylemişim. Ben çıkmak istedim onlar bıraktı. Ne girişte ne de çıkışta herhangi bir belge imzalatmadılar. Büyük acı çektim" dedi.
Memur emeklisi baba Erdal Ersoy, oğlunun hastaneye götürüldüğünde 'Psikiyatri sorunları var' diye hemen bir yafta yapıştırdığını, olayın şoku ile tedaviyi kabul etmediğini söyleyince de evine gönderildiğini ileri sürdü.
TEDAVİYİ KABUL ETMEYİP HASTANEYİ TERK ETTİ
Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Aydın, kazada yaralanan Engin Murat Ersoy'a, acil serviste yatışı yapılarak tedavi olması gerektiğinin söylediğini ancak tedaviyi kabul etmeyerek hastaneyi terk ettiğini açıkladı. Ersoy'un aynı zamanda madde bağımlısı olduğunu da belirten Dr. Aydın, "Daha sonra tekrar geldiklerinde yine arkadaşlarımız yatış yapılarak tedavisinin yapılması gerektiği anlatılmasına rağmen kabul etmeyerek hastaneyi terk etmiş. Daha sonra tekrar geldiği hastanede görüştüğü doktor arkadaşın ameliyat önerisini kabul ediyor ve bugün gereken operasyon yapılıyor" dedi.
Öte yandan kazaya ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!